16 milyon emekliye müjde! Bankalar tek tek müşterilerini arayıp parayı hesaplarına yatırıyor: Hesabınızı kontrol edin

16 milyon emekliye müjde! Bankalar tek tek müşterilerini arayıp parayı hesaplarına yatırıyor: Hesabınızı kontrol edin

16 milyon emekli vatandaşı sevindiren haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Bankalar emekli müşterileriyle tek tek ilgileniyor. Önce bir bir arıyorlar sonra o paraları hesaplara yatırıyorlar. Herkes hesaplarını kontrol etmeye başladı.

HİLAL NAS

Hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitingi ile birlikte müjdelerde peş peşe gelmeye başladı. Kamu bankalarının emeklilere verdiği promosyon ödemelerinde güncellemeye gidilirken yeni rakamlarda 8000 TL ile 12.000 TL arasında yükseltildi. Müşteri kaybetmek istemeyen bankalardan yeni adımlar gelmeye devam ediyor. Emeklilere zahmetsiz promosyon ödemeleri için bankalar kolları sıvadı.

Türkiye’de milyonlarca emekliyi ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitinginde yaptığı konuşmada, kamu bankaları tarafından emeklilere verilecek olan 8 bin ile 12 bin lira arasındaki maaş promosyonu açıklamasının ardından, özel bankalar da bu trende katılma kararı aldı.

BANKALARDAN EMEKLİLERE ÖZEL HİZMET

Pazartesi günü itibarıyla, özel bankalar kendi müşterisi olan emeklilere SMS yoluyla ulaşarak, maaş promosyonlarını güncellemek için harekete geçti. Gönderilen mesajlarda, “Sizin adınıza emekli promosyonunuzu güncel rakamdan yenilememizi ister misiniz?” ifadelerine yer verildi. Bu, emeklilerin banka şubelerine gitme zahmetinden kurtularak, evlerinden bile promosyonlarını yenileyebilecekleri anlamına geliyor.

para-odeme-2.jpg

EMEKLİLER İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK

Bu hamle, Türkiye’deki milyonlarca emeklinin hayatını kolaylaştıracak bir gelişme olarak karşılandı. Özellikle pandemi döneminde yaşanan sıkıntıların ardından, emeklilerin sağlığını riske atmadan finansal işlemlerini halletmelerine olanak tanıyan bu dijital dönüşüm, büyük takdir topladı.

para-odemek.jpg

ZAMLI PROMOSYONUN ETKİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı zamlı promosyonlar, emeklilerin alım gücünün artırılması adına atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bankaların bu sürece hızlı bir şekilde adapte olması ve emeklilerin promosyonlarını kolayca güncelleyebilmeleri, ekonomik anlamda olumlu yansımaları beraberinde getirecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN