2023 yılının bombası Akbank’tan geldi! Emeklilere tamı tamına 8.500 TL ödeme yapılacak

2023 yılının bombası Akbank’tan geldi! Emeklilere tamı tamına 8.500 TL ödeme yapılacak

Nisan ayı promosyon ödemeleri hakkında araştırmalar devam ederken 2023'ün bombası Akbank'tan geldi. Akbank güncel promosyon ödemeleri ile listelerin zirvesine yerleşti. İşte Akbank güncel promosyon tutarları…

Emeklilik dilekçesini veren banka promosyon tutarlarını araştırıyor. Milyonlarca emeklinin merakla takip ettiği promosyon tutarlarında zirveye Akbank oturdu. Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden devam ederken Nisan ayı güncel tutarları da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Bankaların müşteri kapma yarışı devam ederken en yüksek rakamı açıklayan da müşterilerin ilk tercihi oluyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan güncelleme ile birlikte bankaların Nisan ayı promosyon ödemeleri de belli oldu. İşte Akbank güncel promosyon tutarları…

AKBANK PROMOSYON TUTARLARI NE KADAR?

2023 yılı Nisan ayı itibariyle bankaların promosyon tutarları da belli olmaya başladı. Akbank Nisan ayı promosyon ödemelerini açıkladı. SGK emeklilerinin maaşını Akbank'a taşıması durumunda 7.000 TL'ye Varan promosyona ek olarak 1500 TL chip para hediye ediliyor. Bu kapsamda güncel promosyon tutarı 8.500 TL olarak ödenecek. Akbank tarafından yapılan açıklama kapsamında güncel promosyon tutarları şu şekildedir:

akbank-1.jpg​​​​​​​

  • 0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL,
  • 3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL,
  • 7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL

SSK, Bağ-Kur ya da Emekli Sandığı üzerinden emekli olan vatandaşlar 1 Mart-30 Nisan 2023 tarihleri arasında maaşlarını Akbank'a taşıması durumunda banka promosyonlarından yararlanabilecek. 3 yıl Akbank'ta kalma sözü veren müşteriler 7000 TL'ye Varan promosyona ek olarak 1500 TL ödeme alabilecek. İlk kez Axess veya Winx kart sahibi olan SGK emeklileri 12 bu ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 1.000 TL harcama sözüne karşılık 1.500 TL chip para ödülü kazanabilecek. Bu kapsamda toplam 8.500 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak.


Maaş taşıma işlemleri için şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil, internet ya da müşteri iletişim merkezi aracılığıyla maaş taşıma işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

akbank.jpg

Emekli Sandığı üzerinden emekli olacak kişiler çalıştığı kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına emeklilik başvuru dilekçesi ile birlikte maaş ve ikramiye ödemeleri içinde banka tercihini Akbank olarak tercih edebilir.

SSK veya Bağ-Kur üzerinden emekli olan kişiler ise e-devlet sistemi ya da SGK ilçe müdürlüklerine başvuruda bulunarak Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi ile birlikte maaş taşıma işlemlerini tamamlayabilir. Akbank promosyon detaylarını Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN