30 günü beklemeyin hemen kuyumcuya koşun! İslam Memiş rekor için tarih verdi, duyanlar şimdiden kuyruğa girdi

30 günü beklemeyin hemen kuyumcuya koşun! İslam Memiş rekor için tarih verdi, duyanlar şimdiden kuyruğa girdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten flaş uyarı. Altın tahminleriyle sık sık gündeme gelen İslam Memiş, gram ve çeyrek altın fiyatları ile ilgili beklediği yeni seviyeleri duyurdu. 30 günü beklemeyin hemen kuyumcuya koşun! Altın kahini İslam Memiş rekor için tarih verdi. Duyanlar kuyumcuya akın ediyor. O tarihte altın fiyatları uçacak. Şimdiden alan köşeyi dönüyor. İşte İslam Memiş'in altın fiyatları ile ilgili yaptığı tahmin...

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! ABD'den gelen ekonomik veriler sonrası dalgalanma yaşayan gram altın 1.700 liraya kadar dayanmış durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın ne zaman alınır? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutucu açıklama geldi. 30 günü beklemeyin hemen kuyumcuya koşun! İslam Memiş rekor için tarih verdi, duyanlar şimdiden kuyruğa girdi. Bu rakamları bir daha göremeyeceksiniz!

İSLAM MEMİŞ'TEN YATIRIM TAVSİYESİ

Altın, dolar ve borsa hakkında önemli tavsiyelerde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, borsaya yeni adım atacak olan yatırımcıların biraz daha beklemeleri gerektiğini ifade etti. Borsadaki satışların henüz başlamadığını belirten Memiş, "Dolar karşısında tüm varlıklar değer kaybediyor. Borsadaki satışlar benim açımdan yeni bir dönemi işaret ediyor ve devam edecek" uyarısında bulundu.

gfgfgf-2023-08-24t110301-624-001.jpg

30 GÜNÜ BEKLEMEYİN! ALTIN UZMANI REKOR İÇİN TARİH VERDİ

Altın fiyatlarına da değinen İslam Memiş, gram altın için 1700 seviyesini beklememenin daha sağlıklı bir yaklaşım olduğunu vurguladı. Gram altında düşüşlerin meydana gelebileceğini ifade eden İslam Memiş, beklediği seviyeyi duyurdu. Bu dönemin alım için uygun zaman olduğunu ifade eden Memiş, ani fiyat hareketleri yaşanabileceğini ve alım yapmayı düşünenlerin bu ayları iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade ettiği aktarıldı.

gfgff-8.jpg

RAKAMI DUYAN KUYUMŞUYA KOŞUYOR

İslam Memiş, piyasadaki belirsizlikleri değerlendirirken Eylül veya Ekim aylarını işaret etti. Ekim ayından itibaren altın fiyatlarında 1820-1880 dolar arasında agresif bir yükseliş yaşanabileceğini ifade etti. Bu durumda gram altının 2000 TL seviyelerine ulaşabileceğini belirtti. Yatırımcılara bu dönemde dikkatli ve doğru hamleler yapmaları gerektiğini hatırlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN