379 bin TL’ye araç sahibi olabilirsiniz! Hem de ayda 10 bin TL ödeyerek! Bu fırsat kaçmaz

379 bin TL’ye araç sahibi olabilirsiniz! Hem de ayda 10 bin TL ödeyerek! Bu fırsat kaçmaz

Uygun fiyatta araç arayışında olanların bu araca bayılacak. Hem küçük hem de oldukça kullanışlı olan bu araca yalnızca 379.000 TL'ye sahip olabilirsiniz. Citroen uygun fiyatlı aracı ile göz doldururken 10.000 TL taksit fırsatı da sunuyor. İşte tüm detaylar…

Otomobil fiyatlarındaki artış dikkat çekerken vatandaş da uygun fiyatlı araç listesi oluşturmaya başladı. Citroen, Fiat, Renault ve Hyundai gibi pek çok farklı marka dikkat çekerken içlerinden öyle bir tanesi var ki hem fiyatıyla hem de kullanışıyla merak uyandırıyor. Uygun fiyatlı araçlar arasında yer alan Citroen Ami’ye 10.000 TL taksit ile sahip olabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

10.000 TL TAKSİTLE SIFIR ARAÇ FIRSATI

Otomatik piyasasındaki hareketlilik devam ederken Citroen 10.000 TL taksit fırsatıyla herkesi araç sahibi yapacak. Citroën, Ami model aracıyla hem fiyat hem de performans açısından dikkat çekiyor. 379.000 TL'den satışa çıkarılan araç için taksit kampanyası olduğunu belirten Citroen, kampanyanın 30 Kasım 2023 tarihine kadar devam edeceğini belirtti.

citroen-ami.jpg

379.000 TL'lik araç için 15 ay %0 faiz oranı ile 150.000 TL tutarında kredi verileceğini belirten Citroen taksit tutarının da 10.000 TL olduğunu açıkladı. Piyasada pek çok farklı araç modeli yer alırken Citroen Ami dışında uygun fiyatlı araçlar arasında Fiat Fiorino, Hyundai i10 ve Fiat Egea gibi modellerde bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN