387 bin TL parası olan Ford’a akın ediyor! Sıfır araçta anahtar teslim! Kampanyayı kaçıran dizlerine vurur

387 bin TL parası olan Ford’a akın ediyor! Sıfır araçta anahtar teslim! Kampanyayı kaçıran dizlerine vurur

Ford’tan 387 bin TL peşinat getirene sıfır araç teslim kampanyası! Sıfır kilometre araç satın alma düşüncesinde olan kişiler, mevcut fırsatları değerlendirerek kendilerine sunulan imkanlardan yararlanmak istiyorlar. Ford, cazip ödeme seçenekleriyle sıfır kilometre araç satışı yaparak dikkat çekiyor…!

Türkiye’de araç satın almak isteyenler, sıfır kilometre araçların fiyatları karşısında taleplerini ertelemek zorunda kalabiliyorlar. 2024 yılında uygulanan ilk zamla birlikte otomobil fiyatları bir miktar yükselmiş durumda. Ödeme zorlukları da eklenince araç sahibi olmak neredeyse imkansız hale gelebiliyor. Ancak Ford, sıfır araba sahibi olmak isteyenlere reddedilemeyecek bir teklif sunuyor.

FORD’DAN GÖRÜLMEMİŞ TEKLİF

Sıfır kilometre araç satın alma isteği her araç ihtiyacı olan kişinin ortak dileği olsa da fiyatlar buna engel olabiliyor. Bu durumda otomobil firmaları devreye girerek müşterilere özel teklifler sunmaya başladılar. Binek otomobil modellerindeki fiyatlar, vatandaşların alım gücünü aşmış durumda. Bu sebeple araç sahibi olmak isteyenlere firmalar hafif ticari araçları öneriyorlar.

Hafif ticari araç satın alanlar, önemli bir ticari işlem gerçekleştirmiş oluyorlar. Öncelikle araç ihtiyaçlarını en uygun fiyata karşılayabiliyorlar. Ayrıca günlük araç ihtiyaçlarına da çözüm bulabiliyorlar. Bu araçların aile arabaları olarak kullanılabilmesi ise büyük bir avantaj olarak değerlendiriliyor. Bu şekilde araç satın alanlar, birçok fırsatı bir arada kullanarak sıfır kilometre araç sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

ALICIYA KOLAY ÖDEME YÖNTEMİ

Türkiye’de hafif ticari araç denildiğinde akla sadece Ford markası geliyor. Ford’un araçları üst düzey kaliteye sahip olması ve geniş servis ağına sahip olması gibi avantajlarla birlikte ticari araçları satış rekorları kırmaya devam ediyor.

Ford Transit Courier, Romanya’da üretilen bir araç olup çok uygun koşullarda satışa sunulmaktadır. Firma, bu araç için 787.900 TL fiyat belirlemiştir. Ancak peşin ödeme yapmakta zorluk çekenlere kredi desteği seçeneği sunulmaktadır. Bu kapsamda 400.000 TL kredi desteği verilmektedir.

Ford Transit Courier satın almak isteyen müşteriler, aracın tamamını peşin ödemekte sorun yaşayabiliyorlar. Bu durumda kredi desteği sunulmaktadır. 400.000 TL kredi, bankalardan çekilebilmekte ve karar verici müşteriler olmaktadır. Bu şekilde müşteriler, 387.900 TL peşin ödeme ve 400.000 TL kredi ile sıfır kilometre Ford araç sahibi olabilmektedirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN