92 TL ödeyene 1000 TL veriliyor! ATM'den başvuranlar anında alabiliyor

92 TL ödeyene 1000 TL veriliyor! ATM'den başvuranlar anında alabiliyor

Bankalar tarafından pek çok farklı kampanya açıklanıyor. T.C. kimlik numarasına göre bankadan 1000 TL nakit avans verileceği açıklandı. İşte nakit avans hakkında merak edilen detaylar…

Alternatif Bank nakit avans kampanyası hakkındaki detayları paylaştı. Bankalar tarafından belirli dönemlerde yapılan kampanyalar birçok vatandaşın ihtiyacını karşılıyor. Özellikle son zamanlarda faizsiz kredi kampanyaları birçok müşterinin dikkatinde yer alıyor. Belirlenen kampanya süreleri içerisinde verilen nakit avanslar kişilerin yardımına koşuyor. Alternatif Bank taksitli nakit avans kampanyası hakkındaki detayları açıkladı. Online olarak gerçekleştirilen başvurular ile faizsiz kredi kampanyasından yararlanabileceği belirtildi. Bunun yanı sıra kişilerin düşük faiz oranları ile kullanabileceği nakit avanslar kampanyaları da bulunmaktadır. Evlenmek isteyen ya da evini yenilemek isteyen pek çok kişi nakit kredi imkanından yararlanıyor. Yüzde 1.36 faiz oranı ile nakit avans başvurusu yapmak isteyen kişiler için detaylar açıklandı. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Alternatif Bank kredi kartı başvurusu yapması isteniyor. İşte nakit avans hakkında merak edilen detaylar…

ALTERNATİF BANK NAKİT AVANS KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Ek Ücret ödemeden 12 ay taksitli nakit kredi kampanyası kısa sürede onaylanmaktadır. Alternatif Bank tarafından sunulan taksitli nakit avans başvurusu için ATM üzerinden ya da online internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra mobil uygulama üzerinden de başvuru yapılabiliyor. Vatandaşlar için en az 2 en fazla 12 taksit seçeneği bulunmaktadır. Taksitli nakit avans uygulaması için ek ücret de talep edilmiyor. Bu kapsamda Müşterilerden en az 50 TL işlem tutarı istenirken üst limit ise kredi kartında bulunan nakit miktarı doğrultusunda belirlenir.

Alternatif Bank Nakit Avans

ALTERNATİF BANK NAKİT AVANS KAMPANYASI ÖDEME TABLOSU

Nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler için ödeme tablosu da açıklandı. Bu kapsamda aylık taksit tutarını öğrenebilirsiniz. Müşteriler en az 3 taksit en fazla 12 taksit yapabilmektedir. Alternatif Bank ödeme tablosu şekildedir:

Kredi tutarı:1000TL

Taksit sayısı:3

Taksit tutarı:344,73TL

Kredi tutarı:1000TL

Taksit sayısı:12

Taksit tutarı:92,83TL

ALTERNATİF BANK NAKİT AVANS KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Alternatif Bank tarafından sunulan kampanya için başvurular mobil uygulama üzerinden yapılıyor. Başvuru için kişilerin Alternatif Bank müşterisi olması gerekiyor. Alternatif Bank müşterisi olmak için şubeler üzerinden ya da internet bankacılığı üzerinden görüntülü konuşma yöntemiyle doldurulan form sayesinde kolay bir şekilde banka müşterisi olabilirsiniz. Banka müşterisi olan kişiler kredi başvurusu yapabilmektedir. Kredi kartını fiziki olarak alan kişilerin başvuruları ise 3 veya 7 iş günü içerisinde değerlendirilmektedir. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar müşteri hizmetleri(444 00 55)üzerinden bilgi edinebilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN