Acme Holding'ten Artemis Halı hamlesi! Halka açılacak

Acme Holding'ten Artemis Halı hamlesi! Halka açılacak

Yatak ve halı ve hobi iplikleri alanında faaliyette olan Acme Holding, markalarından birisi olan Artemis Halı’yı halka açacağını duyurdu!

Bünyesinde Armis Yatak ve Artemis Halı gibi markaları barındıran Acme Holding, Armis Halı’yı, kasım ayında halka arz etmeye hazırlıyor.

Türkiye’nin yaşadığı ekonomik sorunlardan kaynaklı olarak bu denli hızlı büyümenin kendileri için büyük bir başarı olduğunu aktaran Acme Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı,bu başarıda en büyük payın Ar-Ge yatırımların olduğu söyledi.

ARTEMİS YATAK

 2022 yılının ilk 3 çeyreği gibi bir süreçte yatırımlardan kaynaklı olarak 100 noktayı daha Armis ürünleri ile buluşturduklarını belirten Batallı hali hazırda 76 ader Armis Yatak showroom şubesinin olduğunu, bu noktaların Armis tabelası altında faaliyette olduğunu ve içinde Armis ürünlerinin satıldığı münhasır mağazalar olarak işlev gördüğünü aktardı. Mağaza sayısının 150’ye ulaşması için çalışmalarına devam edildiğini Armis Showroomlarının yanı sıra 500’ü aşkın corner satış noktası olduğunu aktardı. Bu noktaların sayısının da yıl sonuna kadar 750 seviyelerine çıkarmayı hedeflediklerini aktardı. 2022 yılının sonunda doğru Türkiye’nin 81 ilinde olmayı ve yalnızca İstanbul ilinde 60 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN