Aile Bakanlığı'ndan dar gelirli ailelere müjde! 7000 TL yardım başvuruları açıldı

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirli ailelere müjde! 7000 TL yardım başvuruları açıldı

Devlet destekli yapılan sosyal yardımlara bir yenisi daha eklendi. Aile Bakanlığı'ndan günün müjdesi gelirken 7 bin TL nakit para yardımı başvuruları başladı. 18 yaşından büyük herkesin başvurabileceği yardım şartları ve tüm detaylar haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, son zamanlarda yaşanan zorlu ekonomik şartları üzerinde vatandaşların daha rahat sürmesi için destekler arttırılmaya başlandı. Bakanlık, başvuruda bulunanlara 7 bin TL nakit para yardımı yapacağını açıkladı. Vatandaşların acil temel ihtiyaçlarını gidermek için başlayan sosyal yardım için tüm merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

7 BİN TL NAKİT PARA DESTEĞİ

Bakanlık tarafından verilen 7 bin TL nakit para yardımından yararlanmak isteyen vatandaşlar e devlet üzerinden başvuruda bulunabilir. E devlet üzerinden başvuru yapamayanlar ise en yakın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giderek bizzat müracaat edebilir.

7 bin TL nakit destek

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

-Nüfus cüzdanı fotokopisi

-İkametgah belgesi

-Afet durumunu gösteren belge

Başvuru şartlarına uyan ve gerekli evraklarla eksiksiz başvuruda bulunan vatandaşlara nakit ödemeler SYDV tarafından ödenir. Ödemeler hakkında merak edilenler ve ne zaman yatırılacağı hakkında bakanlık tarafından yapılacak açıklama bekleniyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN