Akaryakıt fiyatları güncellendi! Benzine zam LPG'ye indirim geldi... 6 Nisan güncel akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları güncellendi! Benzine zam LPG'ye indirim geldi... 6 Nisan güncel akaryakıt fiyat listesi!

Nisan ayının ilk haftasına oldukça hızlı giren benzin, motorin ve LPG fiyatları güncellendi. Yapılan açıklamalar ile birlikte salı günü itibariyle 2 lira 4 kuruş indirim alan LPG üzerine benzin fiyatlarına zam geldi. Salı günü indirim gelirken çarşamba günü yeniden zamlandı. Sürücülere isyan ettiren zam ise pompa fiyatına yansıdı. İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYATLARINDA GÜNCEL RAKAMLAR!

2023 yılı ile birlikte sürekli olarak dalgalanan akaryakıt fiyatlarında nisan ayı hareketli başladı. Nisan ayının ilk haftasından brent petrol varil fiyatında yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Dolar kuru ile brent petrol varil fiyatında yaşanan dalgalanmalar ile birlikte indirim ve zam haberleri gündemde yer aldı.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki gelişmeler otomobil sürücüleri tarafından yakın takibe alındı. Sürekli olarak değişen fiyatlar ise sürücülerin de kafasını karıştırdı. Akaryakıt istasyonlarına giden sürücüler fiyatlar karşısında şok geçirdi.

Son günlerde yaşanan küresel olaylar ile birlikte brent petrol varil fiyatının ani düşüşleri ve yükselişleri ile akaryakıt fiyatlarında büyük dalgalanmalar yaşandı. Güncel akaryakıt fiyatları ise hem yüz güldürüyor hem de cep yakıyor.

2-1.jpg

NİSAN AYI AKARYAKIT GELİŞMELERİ!

Nisan ayının ilk haftası ile birlikte benzin, motorin ve LPG fiyatlarında güncellemeler yapıldı. Haftanın ilk gününden LPG fiyatlarına zam geleceğine dair iddialar ortaya atılırken. Salı günü itibariyle LPG fiyatlarında 2 lira 4 kuruş indirim yapıldı. Pompa fiyatlarına yansıyan indirim dikkat çekti.

Fakat henüz indirimin sevincini yaşayamayan vatandaşlara üzücü haber geldi. Benzin fiyatlarında da değişiklik yapılacağı bilgisi paylaşılınca araç sahipleri akaryakıt istasyonlarında sürdü. Ertesi gün benzin fiyatlarına 1 lira 11 kuruş zam yapıldı. Motorin fiyatlarında ise bir değişiklik yapılmadı.

1466732.webp

İSTANBUL 6 NİSAN GÜNCE AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ!

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 22,42 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 20,42 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 22,46 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 20,48 TL

ANKARA 6 NİSAN GÜNCE AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ!

Ankara Benzin fiyatı: 22,83 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,82 TL

İZMİR 6 NİSAN GÜNCE AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ!

İzmir Benzin fiyatı: 22,81 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN