Akaryakıt fiyatları hüsrana uğrattı! Yeni zam kapıda: Artık litre fiyatı bu seviyeden aşağı olmayacak

Akaryakıt fiyatları hüsrana uğrattı! Yeni zam kapıda: Artık litre fiyatı bu seviyeden aşağı olmayacak

Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar tüm hızıyla sürüyor. İstasyona giden vatandaşlar pompa fiyatını görünce küçük dilini yuttu. Mayıs ayına indirimlerle başlayan benzin ve motorin fiyatları haziran ayında dudak uçuklatıyor. Güncel fiyat listelerinin yer aldığı tabelayı gören sürücü aracı garaja kaldırıyor. İşte tüm detaylar...

DEPOYU DOLDURUN, ZAM GELİYOR!

Ülke genelinde gündem olan akaryakıt fiyatları sürekli olarak güncellenmeye devam ediyor. Otomobil sürücülerinin gündeminde yer alan benzin ve motorin fiyatları güncellendi. Ülke genelinde ve büyükşehirlerde değişen tabelalarda yeni fiyat listesini gören sürücüler kontağı kapatıyor.

Gece yarısı itibariyle akaryakıt fiyatları yeniden güncellendi. Mayıs ayı ile indirim üstüne indirim alan akaryakıt fiyatları haziran ayına bomba gibi giriş yaptı. Türkiye'de seçimlerin tamamlanasıyla birlikte artışa geçen dolar kuru akaryakıt fiyatlarına yansıdı.

20 TL'nin üzerine çıkan dolar kuru ve brent petrol varil fiyatındaki dalgalanmalar akaryakıtta zam olarak yansıdı. Gece yarısı itibariyle güncellenen akaryakıt fiyatları sürücülerin gündeminde yer alıyor.

ahclfa-x.jpg

HAZİRAN AYI GÜNCEL LPG VE AKARYAKIT FİYATLARI

Brent petrol varil fiyatlarındaki dalgalanmalar ve dolar kurundaki artış ile birlikte akaryakıt fiyatlarında yükseliş görülüyor. Ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarını yakından etkileyen bu faktörler araç sürücülerinin gündeminde yer alıyor. Otomobil sürücüleri akaryakıt istasyonlarına gitmeden önce güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Akaryakıtta güncel fiyatlar haberimizin devamında yer alıyor.

lmbn9g-x.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT VE LPG FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası Benzin Benzin fiyatı: 21,19 TL

İstanbul Anadolu Yakası Benzin Motorin fiyatı: 19,34 TL

İstanbul Anadolu Yakası Benzin LPG fiyatı: 10.47 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 21,24 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 19,39 TL

İstanbul Avrupa Yakası LPG fiyatı: 10.74 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT VE LPG FİYATLARI

Ankara Benzin fiyatı: 21,60 TL

Ankara Motorin fiyatı: 19,75 TL

Ankara LPG fiyatı: 10.67 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT VE LPG FİYATLARI

İzmir Benzin fiyatı: 21,59 TL

İzmir Motorin fiyatı: 19,83 TL

İzmir LPG fiyatı: 10.52 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN