Akaryakıt fiyatlarında çifte indirim! Benzin ve motorinde kallavi indirim bekleniyor: Otomobil sahipleri bayram edecek

Akaryakıt fiyatlarında çifte indirim! Benzin ve motorinde kallavi indirim bekleniyor: Otomobil sahipleri bayram edecek

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar mayıs ayına hızlı bir giriş yaptı. Üst üste iki gündür indirim alan motorin ile birlikte yeni bir indirim beklentisi daha açıklandı. Gece yarısı itibariyle gelen 1 lira 30 kuruşluk motorin indirimi sonrasında oluşan yeni bir indirim beklentisi otomobil sürücülerinin dikkatini çekti. Gece yarısı akaryakıt fiyatlarında çifte indirim bekleniyor. İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYATLARINDA OKKALI İNDİRİM

Mayıs ayı ile birlikte akaryakıt indirimlerine sürekli olarak yenileri eklenmeye devam ediyor. Üst üste gelen motorin indirimi ile birlikte yeni bir indirin beklentisi daha oluştu. Mayıs ayının 3'üncü ve 4'üncü günlerinde gelen motorin zammı ile birlikte çifte indirim müjdesi duyuruldu. İndirim haberleri ile birlikte kafası karışan otomobil sürücüleri bayram etti.

Brent petrol varil fiyatı ve dolar fiyatlarının gerilemesiyle birlikte düşüş yaşayan akaryakıt fiyatlarında bu gece yarısı indirim bekleniyor. Bu gece yarısı indirimin gelmesiyle birlikte üst üste 3 gündür indirim yapılmış olacak.

Gece yarısı itibariyle hem benzin hem de motorin fiyatlarında indirim bekleniyor. Seçimlere 10 gün kalmasıyla birlikte fiyatların düşürülmeye çalıştığını iddia edenler de yer alıyor. Peki gece yarısı itibariyle motorin ve benzin fiyatlarında ne kadar indirim yapılacak?

fltybwsx0aa1p7t-1.webp

BENZİN VE MOTORİNDE ÇİFTE İNDİRİM

Motorin ve benzin fiyatlarına gece yarısından itibaren indirim bekleniyor. Mayıs ayı ile birlikte akaryakıt fiyatlarında indirim üstüne indirim açıklamalar geliyor. Gece yarısı itibariyle motorin fiyatlarında 49 kuruş bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise gece yarısından itibaren 1 lira 40 kuruş tutarında indirim bekleniyor.

4.png

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul motorin litre fiyatı 18,34 TL

İstanbul benzin litre fiyatı 20,37 TL

İstanbul LPG litre fiyatı 10,64 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara motorin litre fiyatı 18,40 TL

Ankara benzin litre fiyatı 20,72 TL

Ankara LPG litre fiyatı 10,39 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir motorin litre fiyatı 18,75 TL

İzmir benzin litre fiyatı 20,68 TL

İzmir LPG litre fiyatı 10,39 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN