Akaryakıta zam yağmuru! İstasyonda yine tabela değişti… 5 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıta zam yağmuru! İstasyonda yine tabela değişti… 5 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları

Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte değişkenlik gösteren Brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar devam ederken benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dün benzine 2 lira 11 kuruş zam yapılmıştı. Gelen zammın ardından bir zam haberi daha geldi. Motorine dev zam yolda. Peki benzin ve motorin fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Bugün LPG ne kadar oldu? İşte 5 Temmuz 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Brent petrolde yaşanan fiyat dalgalanması ile birlikte benzin ve motorin fiyatları değişkenlik göstermeye devam ediyor. Dün benzinin litresine 2 lira 11 kuruşluk zam yapılmıştı. Yapılan zammın ardından fiyatlar değişirken bir zam haberi daha geldi. Akaryakıta zam yağmuru! Sürücüler gelen zamla isyan edecek. Motorine dev zam geliyor. Peki 5 Temmuz 2023 Çarşamba benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? Motorin ve benzin fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? İşte 5 Temmuz Çarşamba güncel benzin ve motorin fiyatları...

SON DAKİKA: MOTORİNE DEV ZAM GELİYOR!

Dün benzinin litresine gece yarısından itibaren 2 lira 11 kuruşluk zam yapıldı. Gelen zamlar sonrası fiyatlar değişirken bir zam haberi daha geldi. Motorinin litresine bu gece yarısından itibaren 87 kuruşluk zam bekleniyor.

kjkkj-5.jpg

AKARYAKIT FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

5 TEMMUZ 2023 İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 26.14 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 23.90 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11.85 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 26.19 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 23.96 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11.89 TL

5 TEMMU 2023 ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 26.64 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 24.41 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 11.97 TL

hjhjhj-2023-07-05t095912-832.jpg

5 TEMMUZ 2023 İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 26.66 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 24.52 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 11,99 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN