Akaryakıtı ucuza getirmek isteyenler dikkat! O bankanın kartı olana akaryakıtta büyük indirim

Akaryakıtı ucuza getirmek isteyenler dikkat! O bankanın kartı olana akaryakıtta büyük indirim

Bu kampanyayı görmeden akaryakıt alanlar pişman olacak. Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlardan bıkan tüketicilere, o banka tarafından akaryakıt kampanyası başladı. Akaryakıtın bir kısmını siz, bir kısmını ise banka ödeyecek. Zorlu süreçte akaryakıt alacaklar bu kampanyadan faydalansın. İşte akaryakıtı ucuza getirmenin yolu...

Brent petrol varil fiyatı ve Türkiye'de yükselen dolar kurunun sonucunda, akaryakıt fiyatlarına ardı arkası kesilmeyen zamlar yapılıyor. Ekim ayı ile birlikte rekorların kırıldığı akaryakıt fiyatlarında o banka kampanyasını başlattı. Akaryakıt fiyatlarına karşı araştırmalar sürerken, kampanyayı duyanlar soluğu akaryakıt istasyonlarında alıyor.

KAMPANYAYI GÖREN İSTSAYONA SÜRÜYOR

2023 yılının ikinci yarısından itibaren etkisini gösteren akaryakıt fiyatlarına karşı, o bankadan kampanya başladı. Brent petrol varil fiyatında ve döviz kurundaki hareketlenme ile birlikte zam üstüne zam alan akaryakıt fiyatlarında araç sahiplerine müjdeli haber geldi.

Sabah saatlerinde sürücülerin ilk baktığı yer akaryakıt fiyatları olurken, kampanyayı görenler aracını akaryakıt istasyonuna sürdü. Ekim ayının ilk günlerinden itibaren yakın takibe alınan akaryakıt kampanyalarına bir yenisi daha eklendi.

anayasa-mahkemesi-is-bankasinin-vergi-cezasi-basvurusunu-karara-bagladi-vqvb.webp

AKARYAKITTA DEV İNDİRİM

İş Bankası tarafından başlatılan kampanya akaryakıtı daha ucuz almanızı sağlıyor. Akaryakıt alım kampanyası 15 Kasım tarihine kadar sürerken, Maximum anlaşmalı olan Shell akaryakıt istasyonlarına giderek kampanyadan faydalanabilirsiniz. Tek seferde ya da farklı günlerde gerçekleştireceğiniz 500 TL ve üzeri dördüncü alışverişinizde indirimi kapacaksınız. Akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde, Maximum anlaşmalı olan Shell istasyonlarına giderek faydalanabilirsiniz. Toplamda en fazla 110 TL Maxipuan kazanarak, dilediğiniz şekilde kullanın.

KAMPANYA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kampanyaya katılım için, Maximum Mobil uygulamasından kampanyalar bölümündeki katıl butonuna tıklamalısınız. Kampanya için gerekli olan bilgileri, İş Bankası web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN