Akaryakıtta tabela yine değişti! Araç sahiplerine yüzde yüz zam şoku... İşte 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıtta tabela yine değişti! Araç sahiplerine yüzde yüz zam şoku... İşte 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. ÖTV ve KDV'ye gelen zammın ardından 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatları 35 TL'yi aşmış durumda. Sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Motorine ne kadar zam geldi?' sorularını araştırırken bir zam haberi daha geldi. Akaryakıtta tabela yine değişti! Araç sahiplerine yüzde yüz zam şoku. Kimse bu zammı beklemiyordu. İşte 11 Ağustos 2023 Cuma güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma ve dolardaki artış akaryakıt fiyatlarını değiştirmeye devam ediyor. Seçimin ardından ÖTV ve KDV'ye gelen artışlar sonrası 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatları 35 TL'yi aşmış durumda. Gelen zamlar sonrası isyan bayrağını çeken sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? 11 Ağustos 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar?' sorularını araştırıyor. Gelen son dakika haberi sürücüleri kahretti. Motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere dev zam geldi! Akaryakıtta tabela yine değişti, bu zam araç sahiplerine kontak kapattırır. İşte il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

AKARYAKIT FİYATLARINA YÜZDE YÜZ ZAM ŞOKU!

ÖTV ve KDV fiyatlarına gelen zamlar sonrası yeniden değişen ve 6 TL birden zamlanan akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geldi. Motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 80 kuruş zam geldi. Gelen zam sonrası fiyatlar yeniden değişirken bu zam ile birlikte seçimlerin ardından akaryakıt fiyatları yüzde yüz zamlanmış oldu.

ghghgh-2023-08-11t085456-213.jpg

11 AĞUSTOS 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.13 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 38.35 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 15.90TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.13 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 38.29 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 15.98 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 36.63 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 38.83 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 16.15 TL

gfgfgf-2023-08-11t085434-385.jpg

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 36.73 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 39.00 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 16.25 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor. Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN