Akbank'a giden resmen bayram edecek! 90 Bin TL'ye hiç görülmemiş faiz: Bu defa en dibi gördü

Akbank'a giden resmen bayram edecek! 90 Bin TL'ye hiç görülmemiş faiz: Bu defa en dibi gördü

Akbank müşterilerine özel yeni kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. 90 bin TL'ye kadar kredi kullanma hakkı tanıyan Akbank, faiz oranlarını da en dibe indirdi. Peki, Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadar? Akbank ihtiyaç kredisi ne kadar veriyor, başvurusu nasıl yapılıyor? İşte o soruların yanıtı...

Akbank, müşterilerine özel düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Acil nakit ihtiyacı olanlara çeşitli seçenekler sunan banka, düşük faiz oranıyla dikkat çekiyor.

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ NE KADAR VERİYOR?

Akbank, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine istedikleri miktarda kredi kullanma imkanı tanıyor. 90 bin TL üst sınır koyan banka ihtiyaç doğrultusunda kredi kullanmak isteyen herkesi bekliyor.

AKBANK İHTİYAÇ FAİZ ORANI NE KADAR?

50 bin TL ve altında olan kredi tutarları için 36 ay vade uygulayan Akbank, 50 bin TL'nin üzerindeki krediler için de 24 ay vade seçeneği sunuyor.

akbanka-giden-resmen-bayram-edece-90-bin-tlye-gorulmemis-faiz.jpg

3 ay geri ödemesiz seçeneği bulunan krediler için belirlenen faiz oranı ise yüzde 3,39 olarak belirlendi.

AKBANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Başvuru yapmak isteyenler şubeye gitmeden mobil veya internet bankacılığından kolaylıkla başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN