Akbank'tan büyük Eylül fırsatı! Kodu girene anında 300 TL hediye

Akbank'tan büyük Eylül fırsatı! Kodu girene anında 300 TL hediye

Yaptığı kampanyalarla müşterilerin dikkatini çeken Akbank'tan Eylül ayına özel yeni bir kampanya daha geldi. Bu kapsamda gerekli adımları izleyenler 300 TL'lik hediyeden faydalanabilecek. İşte, Akbank Eylül ayı kampanyasının detayları...

Akbank internet sitesinden mobil uygulamayla ilk defa Akbank müşterisi olanlara Passo'da 300 TL indirim hediye edilecek. İşte, Akbank kampanyasının detayları...

DAVET KODU GİRİLECEK

Söz konusu kampanya dahilinde “1022PASSO300” davet kodu kullanılarak Akbank Mobil uygulamasından ilk defa Akbank müşterisi olanlara sadece Passo'da geçerli olacak 300 TL hediye kartı verilecek.

Kampanya yalnızca Akbank Mobil'den ilk defa Akbanklı olanları kapsarken, her yeni müşterinin kampanyaya bir defa katılma hakkı bulunacaktır.

yeni-proje-1.jpg

Kampanyadan kazanılan 300 TL'lik Passo hediye kartının kullanım süresi ise 14 Eylül'de başlayıp 15 Ekim 2023 saat 23:59'da son bulacaktır.

300 TL'lik Passo Hediye kartın kullanımı ise banka tarafından SMS'le gönderilecek 16 haneli kart numarası ve 3 haneli CVV numarasının PASSO üzerinden yapılacak etkinlik bilet alımlarında satın alma aşamasında hediye kartla ödeme seçeneğinden yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN