Altın borcu olanlar dikkat! Altın kahini İslam Memiş alım için tarih verdi: Köprüden önce son çıkış!

Altın borcu olanlar dikkat! Altın kahini İslam Memiş alım için tarih verdi: Köprüden önce son çıkış!

Altın kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın borcu olanları uyardı. Altın için alım fırsatı bekleyenler dikkat! İslam Memiş, çarpıcı açıklamaları ile vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Yükselişine devam eden gram altın için bomba tahmin. Kimse bu seviyeleri beklemiyordu. Bunu yapan paraya para demeyecek. Köprüden önce son çıkış. İşte İslam Memiş'in çarpıcı açıklamaları ve altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta başından bu yana altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ederken vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırmaya başladı. Altın borcu olanlar dikkat! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım için tarih verdi. Bu tarihten sonra alan yaşadı. Köprüden önce son çıkış! Bunu yapan paraya para demeyecek! İşte 23 Nisan 2023 Pazar güncel altın fiyatları...

hjhjhjhj-50.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HANGİ MÜJDELERİ VERECEK?

TV100'deki köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelerine değinen ve tahminlerde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, şunları söyledi:

  • Vatandaş, kentsel dönüşüm için müteahhit aramak zorunda kalmayacak. TOKİ, direkt devreye girecek ve vatandaş ile anlaşarak dönüşümü kendi yapacak.
  • Dönüşümü destekleyen vatandaşın bina maliyetinin yarısını devlet destekleyecek.
  • Kentsel dönüşüm için çok ucuz ve uzun vadeli krediler açıklanacak.
  • Devletin arsa satışları artacak, şartlar gevşetilecek.
  • Kentsel dönüşüm ile alakalı yoğun reklam ve kamu spotları hazırlanacak.
  • Dönüşüm için belirlenen bölgelerdeki vatandaşlara yeni evler verilecek, o bölgelere nakil edilecek.

İlk kez ev sahibi olacak ve yeni evlenecek çiftler için yeni faiz oranlı krediler açıklanacak.

jhhjhj-24.jpg

İmara yeni açılacak en favori bölgem, Avrupa bölgesinde Arnavutköy ve Silivri ilçesi ile çevre köyleri. TOKİ’nin devreye girmesiyle beraber konut üretiminde ciddi bir süreç başlayacak."

İSLAM MEMİŞ ALIM İÇİN TARİH VERDİ: KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ!

Altın borcu olanları uyaran İslam Memiş, alım için taraih verdi. Sözlerine devam eden İslam Memiş, "2000 dolar üzerinde ons, 1350 üzerinde gram almam. Ons tarafı ilk düzeltmeyi yaptı 1970'e gerileyerek. Ancak gram tarafında yine spekülasyon var ve gram almam. Yıllık beklentimde bir değişiklik yok. Yıl içerisinde 1450-1550 gram, 2350-2400 ons, bu kadar. TL bazlı da kısa vadede gerilemesi gerek. TL bazlı fiyatlar kısa vade için balon. Alım için haber veririm, şu an erken. Fed'e kadar 1960-2010 $ aralığı oyalanır." dedi.

hjhjhj-62.jpg

23 NİSAN 2023 PAZAR GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN FİYATI: Alış 1.235,85 TL, Satış 1.236,02 TL

ÇEYREK ALTIN FİYATI: Alış 2.167,00 TL, Satış 2.233,00 TL

YARIM ALTIN FİYATI: Alış 4.335,00 TL, Satış 4.439,00 TL

TAM ALTIN FİYATI: Alış 8.876,00 TL, Satış 9.087,00 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN