Altın borcu olanların eli ayağı titreyecek! Ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı: 'Gram altın o tarihte 3333 TL'

Altın borcu olanların eli ayağı titreyecek! Ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı: 'Gram altın o tarihte 3333 TL'

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yerel seçimlerin ardından gram altın 2.334 TL'ye kadar gerilerken çeyrek altın fiyatı ise 3.840 liraya kadar düştü. Vatandaşlar 'Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi?' sorusunu araştırırken ekonomist Mert Başaran'dan tarihi bir uyarı geldi. Altın borcu olanların eli ayağı titreyecek! Gram altında rekora hazır olun. İşte uzman ismin gram altın tahmini ve çarpıcı açıklamaları...

Yerel seçimlerin ardından güncel altın fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. Seçimlerin ardından gram ve çeyrek altın fiyatlarında ibre tersine dönerken düşüşlerin kalıcı olup olmadığı merak konusu oldu. Yatırımcılar uzmanlardan gelen görüşleri takip ederken 'Altın fiyatları tekrardan yükselecek mi? Güncel altın fiyatları ne kadar oldu?' soruları araştırılıyor. Ünlü Ekonomist Mert Başaran, altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Altın borcu olanların eli ayağı titreyecek.

ALTIN BORCU OLANLAR DİKKAT!

Gram altının 3.333 TL olacağı tarihi açıklayan Mert Başaran, vatandaşları şimdiden uyardı. Altında beklenen hareketliliğe dikkat çeken Başaran, yatırımcıların nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

yeni-proje-2024-04-03t134157-237.jpg

ÜNLÜ EKONOMİST ÜSTÜNE BASA BASA UYARDI

Altın fiyatlarında yükselişin devam edeceğini ifade eden Mert Başaran, Merkez Bankası'nın faiz kararlarının altın fiyatları üzerinde önemli bir etkisi olduğunu belirtti. Uzman isim, ons altın fiyatının düşüşünün dolar/TL kuru ile telafi edileceğini ve gram altında büyük bir düşüş beklenmemesi gerektiğini ifade etti.

Başaran'ın önerisi, seçimden sonraki bir aya kadar altın yatırımında duraksama yönünde. Bu dönemde yatırımcıların altın alım satımı yaparken daha temkinli olmaları gerektiğini vurguladı.

yeni-proje-2024-04-03t134139-439.jpg

"GRAM ALTIN O TARİHTE 3.333 TL"

Gram altında rekor seviye beklediğini belirten ünlü ekonomist Mert Başaran, "Şu anda baktığınızda yüzde 40 bir getirisi kalmış. Bu yüzde 40 getiri de çok olası. Yani 3.333 TL olmaması için bir sebep görmüyoruz." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN