Bakanlık açıkladı: Aylık 5 bin 100 TL'lik yeni ödeme desteği

Bakanlık açıkladı: Aylık 5 bin 100 TL'lik yeni ödeme desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kronik hastalıklarla mücadele eden vatandaşlar için aylık 5,100 lira nakit yardım desteğine başladı. Bu program, ek gelir elde etmekte zorlanan kronik hastalara önemli bir destek sağlayacak ve başvurular hastalık belgesiyle kabul edilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kronik hastalıklarla mücadele eden vatandaşları rahatlatacak bir adım attı. Bakanlık bu hastalara aylık 5,100 lira nakit yardım desteği vereceğini açıkladı. Bu program, ek gelir elde etmekte zorlanan kronik hastalara önemli bir destek sağlayacak ve başvurular hastalık belgesiyle kabul edilecek.

Başvurular, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na yapılacak. Sağlık durumları değerlendirilen hastalara yardım sağlanıp sağlanmayacağına karar verilecek.

Bu şekilde, kronik hastalıklarla mücadele eden bireylere daha kapsamlı bir destek sağlanması amaçlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN