Altın, dolar, euro biriktirenler dikkat! İslam Memiş 28 Mayıs senaryosuyla korkuttu: Bunu yapmayan yandı

Altın, dolar, euro biriktirenler dikkat! İslam Memiş 28 Mayıs senaryosuyla korkuttu: Bunu yapmayan yandı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, vatandaşları bir kez daha uyararak oyunlara gelmemeleri çağrısında bulundu. Memiş, 14 Mayıs öncesinde piyasada yapılan algı operasyonlarının kazanan taraf olduğunu belirtti ve "Soyulan soyulduğuyla, soyan soyduğuyla, yalvaran yalvardığıyla kaldı." şeklinde konuştu. Memiş, bu sefer de cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için halkı uyararak, "Operasyoncular 28 Mayıs'ı bekliyor. Altın vuruş için fırsat kolluyorlar." dedi. İşte haberin ayrıntıları...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tv100.com'da yayımlanan "Seçim sürecinin kazananı belli" başlıklı yazısında vatandaşlara yönelik bir uyarıda bulundu. Memiş, seçim sürecinde yaşanan kavgalar, küfürler, hakaretler, yalanlar ve dolanlar konusunda dikkat çekerek, 28 Mayıs'ı bekleyenleri de eleştirdi. 

İSLAM MEMİŞ SEÇİMİN KAZANANINI AÇIKLADI

islam memiş

Yazısında, ekonomik, psikolojik, sosyolojik ve gerçek anlamda insanların kandırıldığını vurgulayan Memiş, seçim sürecinde politikacıların nerede olduğunu sorguladı. Ayrıca, manipülasyoncuların ve tefecilerin seçim öncesinde kazandığını belirtti. Memiş, vatandaşları çeşitli uyarılar yaparak manipülasyonlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Seçimlerin ardından dolar ve altın fiyatlarındaki düşüşü de dile getiren Memiş, soyulanların, soyup da kalanların ve yalvaranların ortada kaldığını ifade etti. Ayrıca, gelecek operasyonlara dikkat çekerek altın piyasasını da eleştirdi. Yazısında seçim sürecindeki kazananların mevki ve makam sahibi olanlar olduğunu, kaybedenlerin ise unutulan ve manipülasyonlara kurban gidenler olduğunu belirtti. Yazısını kuyrukçulara hitaben noktalayan Memiş, "İyi uykular!" dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN