Altın, dolar, ev ne varsa satın bunu alın! Ramazan Kurtoğlu "Küresel kasırga geliyor!" diyerek uyardı: Bunu yapan sağ çıkacak

Altın, dolar, ev ne varsa satın bunu alın! Ramazan Kurtoğlu "Küresel kasırga geliyor!" diyerek uyardı: Bunu yapan sağ çıkacak

Yatırımcıları düşündüren paylaşım Ramazan Kurtoğlu'ndan geldi. Milyonlarca yatırımcının beklediği, yatırım aracını paylaştı. Piyasada yaşanan hareketliliğin ardından altın, dolar, ev ya da arsa sahiplerine seslenerek, bu yatırım aracını tercih edenler kazanacak. İşte tüm detaylar...

Yatırım piyasasında dalgalanmalar devam ediyor. Yatırımcıların endişeli bekleyişleri üzerine İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, yeni yatırım aracını duyurdu. Altın, dolar ve euro yatırımcılarına seslenerek, "Bunu sakın yapmayın!" uyarısında bulundu.

DOLAR, ALTIN VE EURO YATIRIMI HİKAYE

Ülkemizde yaşanan kur farkı nedeniyle, her ürün bir yatırım aracı olarak görülüyor. Ev, araba, tuvalet kağıdı, ayçiçek yağı, altın, dolar ve daha birçok ürün yatırım aracı görülürken uzman isimden uyarı geldi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, yatırımcılara seslendi. Altın, dolar, ev, euro ve daha birçok yatırımcıya seslenerek, yeni yatırım aracını duyurdu. Bu yatırım aracını tercih eden yatırımcıların çok kazanacağını iddia ediyor.

1556382.webp

O YATIRIMINIZI SAKIN SATMAYIN

Yatırımcılara tavsiyede bulunan Ramazan Kurtoğlu, köylerdeki evleri işaret etti. Köylerde bulunan evlerin asla satılmaması gerektiğini, yatırımcı vatandaşlara evleri köy yerlerinden alması gerektiğini söyledi. Küresel kasırganın olduğuna dikkat çeken Kurtoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Uzman isim paylaşımında ev ve otomobil fiyatlarının balon gibi şiştiğini işaret ederek, "Acele etmeyin iki eviniz varsa birini satın, büyük şehirlerden ev almayın dediğimde gelmekte olandan habersiz dili uzunlar ”havladılar”…Şehirlerden ev/arsa almayın kasaba ve köylere yönelin küresel kasırga geliyor. Köydekini ise satmayın" sözlerini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN