ALTIN FİYATLARI FED faiz kararı öncesi yükselişe geçti! 27 Temmuz Salı yarım, gram ve çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL?

ALTIN FİYATLARI FED faiz kararı öncesi yükselişe geçti! 27 Temmuz Salı yarım, gram ve çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL?

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri hem vatandaşların hem de yatırımcıların gündeminde. 27 Temmuz Çarşamba yani haftanın üçüncü iş gününde 'Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?' soruları araştırılmaya başladı. Hafta başına dalgalı başlayan gram altın 990 liraya dayandı. Peki 27 Temmuz 2022 tam, yarım, gram ve çeyrek altın ne kadar? İşte 27 Temmuz güncel çeyrek ve gram altın fiyatları...

Altın fiyatlarını Fed'in faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Hafta başına 985 TL seviyelerinde başlayan gram altın 990 liraya kadar dayandı. Ons altında küresel piyasalarda değer kazanmaya devam ediyor. Vatandaşlar ise düğün sezonunun açılması ile 'Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları bugün ne kadar?' sorularını araştırmaya başladı. Peki 27 Temmuz 2022 Salı cumhuriyet, tam, yarım ve gram altın ne kadar? İşte Fed faiz kararı öncesi güncel ve anlık altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARINA FED BASKISI

Gram altın fiyatlarını etkileyen ons altın, ABD Haziran ayı enflasyon rakamlarıyla 1.680 dolar düzeyini test ederek 11 ayın dibini gördü. Gram altın ise buradan esen ters rüzgarın etkisiyle 945 seviyesine geriledi. Ancak Fed faiz kararı öncesi altın fiyatlarında yükseliş başladı.

a1-59.png

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

FED faiz kararı öncesi piyasalarda baskı sürüyor. Yeni haftaya yükselişle başlayan gram altın yukarı yönlü ivmesine devam ediyor. FED'in kritik kararı sonrası ONS bazında yükselişlerin olacağı öngörülüyor.

27 TEMMUZ SALI GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın alış fiyatı: 984,44 TL
Gram altın satış fiyatı: 984,61

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış fiyatı: 1.619,00 TL
Çeyrek altın satış fiyatı: 1.639,00

YARIM ALTIN KAÇ TL?

Yarım altın alış fiyatı: 3.228,00
Yarım altın satış fiyatı: 3.278,00

a2-35.png

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın alış fiyatı: 6.625,00
Tam altın satış fiyatı: 6.706,00

CUMHURİYET ALTINI

ALIŞ: 6.626,00

SATIŞ: 6.726,00

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN