Altın fiyatları rekora doymadı! Tarih verildi: Resmen patlayacak

Altın fiyatları rekora doymadı! Tarih verildi: Resmen patlayacak

Altın fiyatlarında flaş gelişme! Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Dolar kurundaki yükseliş ile birlikte hızlı bir yükseliş ivmesi kazanan gram altın, çeyrek altın ve tam altın fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor için tarih verdi. O tarihte resmen patlayacak! Elinizi çabuk tutun, geç kalan başını duvarlara vuracak. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Dolar kurundaki yükseliş ile birlikte rekora koşan gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın borcu olanları uyardı. Altın kahini İslam Memiş, rekor için tarih verdi! Resmen patlayacak! Elinde bir gram bile altını olanlar dikkat. Köprüden önce son çıkış. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne? İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...

ALTIN FİYATLARI REKORA DOYMUYOR

Altın fiyatlarında son dakika! Hafta sonu olmasına rağmen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını sorgulamaya devam ediyor. Dolar kurundaki yükseliş altın fiyatlarını tetiklerken gram altın 1474 liraya kadar yükseldi. Yarım ve çeyrek altın fiyatları da yükselişten nasibini almış durumda. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorularını araştırıyor. İslam Memiş, altın fiyatlarında beklediği seviyeleri açıkladı. Yeni rekora hazır olun!

fggfgf-91.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN REKOR UYARISI!

Piyasalardaki son durumu değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram ve çeyrek altın fiyatlarındaki yükselişlere değinerek şunları söyledi:

"Dolar-TL kurundaki bu agresif yükselişlerle birlikte haliyle gram altın ve gümüş yukarı yönlü hareketini devam ettirdi. Kapalı Çarşı piyasasında gram altın 1494 lira seviyesinde. Bu seviyeler alınabilecek seviyeler değil. Tekrar 22 lira altına sarkan bir kur gördüğümüzde karşısına bakacağız. Muhtemelen 1450 lira seviyesinin altına sarkan bir kur karşımızda olacaktır.

TARİH VERDİ... RESMEN PATLAYACAK

Temmuz ayından sonra gram altın/TL kurunda yeni bir rekorlar bekliyor olacağım. Özellikle bu yıl 1550 lira beklentimiz. Seçimlerden önce bin 516 lira seviyesini gördü. Tekrar bu yıl için yukarı yönlü kırılabilir. Kurun önü açıldı. 1600 rakamlar sürpriz olmamalı. Kur 22 lira altına sarktığı zaman düğün yapacak, altın borcu olanlar, altın yatırımı yapacak vatandaşlarım için tekrar bir fırsat oluşacağını tahmin ediyorum."

dffddf-63.jpg

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE? (11 HAZİRAN 2023 PAZAR)

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?

Alış 1.471,47 TL, Satış 1.471,75 TL

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?

Alış 2.402,00 TL, Satış 2.460,00 TL

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR?

Alış 4.818,00 TL, Satış 4.905,00 TL

TAM ALTIN FİYATI NE KADAR?

Alış 9.778,55 TL, Satış 10.045,04 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN