Altın fiyatlarında zelzele olacak! Uzmanı açıkladı: O seviyeyi el mecbur görecek!

Altın fiyatlarında zelzele olacak! Uzmanı açıkladı: O seviyeyi el mecbur görecek!

Altın fiyatlarında yükseliş dönemi başladı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yaşanan düşüş sonrası zirve seviyeleri açıkladı. Memiş, altın yatırımcısına uzun ve kısa vadede altının getirini tek tek sıraladı. Elinde altın olanlar bakın piyasalarda neler oluyor?

Ons altında yaşanan düşüş başta gram altın olmak üzere diğer altınları da etkilemişti. Elinde altın olanlar ise yükselişi dört gözle beklemeye başladı. İslam Memiş'ten altın yatırımcısının içini ferahlatan değerlendirme geldi. Son dönemlerin zirve seviyelerini gören altın daha da yükselmeye devam edecek.

gramaltn.jpg

ELİNDE ALTIN OLANLAR REKOR SEVİYE

Memiş, ons altın fiyatının uzun vadede ve kısa vadede gram alın yatırımcısına neler getireceğini açıkladı.

altinfiyati.jpg

Ons altın fiyatının 2.000-2.250 dolar seviyesini göreceğini ifade eden Memiş, gram altının ise 1.450-1.500 liraya çıkacağını ifade etti.

ceyrek.jpg

ATAKLAR PEŞ PEŞE GELECEK

Altında yaşanan sıkışmanın büyük atakları yaratacağını söyleyen Memiş, elinde altın yatırımı yapanların bu yüzden beklemesini, altın alacakların ise hemen harekete geçmesini belirtti.

islamemmis.jpg

O TARİHTE ALTIN KAT KAT ARATACAK

Memiş'i atağa geçecek olan altın fiyatının Haziran ayında rekor kıracağının da altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN