Altın fiyatlarında zelzele! Uzmanlar o seviyeyi işaret etti: Almayan bir daha elini süremeyecek!

Altın fiyatlarında zelzele! Uzmanlar o seviyeyi işaret etti: Almayan bir daha elini süremeyecek!

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi! Altın fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor. Gram altın rekor üstüne rekor kırarken yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kafalardaki soru işaretlerine son noktayı koydu. Gram altın için korkutan tahmin. O seviyeyi işaret ederek vatandaşları uyardı. Almayan bir daha elini bile süremeyecek! İşte 31 Mart 2023 Cuma güncel altın fiyatları...

Geçtiğimiz hafta rekor üstüne rekor kıran gram altın vatandaşın gündeminde. Psikolojik sınır olan 1.200 TL sınırını aşan gram altın yeni hafta ile birlikte dalgalı seyre geçti. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklamalar üst üste geldi. Altın fiyatlarında zelzele yaklaşıyor! O seviyeyi işaret eden Memiş, yatırımcıları uyardı. Şimdi alan kanacak! Peki 31 Mart 2023 Cuma günü cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri...

ALTIN ALINMALI MI SATILMALI MI?

Altın tahminleri ile yatırımcıların gündeminde olan İslam Memiş, bu yılın altın için rekor yılı olduğunu belirtti. Gram altında yükselişlerin devam edeceğini belirten Memiş, yatırımcıları o hafta için uyardı. Peki altın fiyatları yükselecek mi? Altın alınmalı mı, satılmalı mı? Altın kahini gram altında 1.550 TL seviyesini açıkladı!

bdfbdfb.jpg

Altın fiyatlarındaki düşüşlerin kalıcı olmayacağını ve yatırımcılar için bunların bir fırsat olduğunu ifade eden Memiş, "Yatırımcı, önümüzdeki hafta gerçekleşebilecek düşüşleri gözden geçirmesi gerekiyor" dedi.

O SEVİYEYİ İŞARET ETTİ VE UYARDI!

Gram altın için 1450-1550 TL seviyelerini beklediğini ifade eden İslam Memiş, şunları söyledi:

"Son aylarda yaşanan hızlı yükselişle birlikte vatandaşlarımı kar elde etmek için çok meraklı oluyor. Bu süreç içinde gram altında yükseliş gördüm. Gram altın 1114 seviyesinden başlamıştı ve bugün itibariyle 1234 TL. Ancak bu değer artışlarının devam edeceğini tahmin ediyorum. Kısa vadeli bir düzeltme hamlesi gelebilir. Dolayısıyla son bir defa alım fırsatı sunacaktır. Ben alamadım diyenler için alım fırsatı olacağını tahmin ediyorum. Haziran ayından itibaren 1450 TL, 1550 TL seviyeleri sürpriz değil."

ALMAYAN BİR DAHA ALAMAZ

Alım için yatırımcılara tavsiyelerde bulunan Memiş, önümüzdeki haftalarda düşüşlerin meydana gelebileceğini belirterek, "Yaz aylarında agresif yükseliş beklememizle birlikte altın borçlanması yapmayı düşünenlerin bundan uzak durması gerektiğini ifade etmemiz gerekiyor. En azından 1550 TL seviyesini göz ardı etmemeli. Önümüzdeki 1-2 haftalık süreçte alım fırsatı olacaktır diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

sddsdssd-3.jpg

31 MART 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Gram altın fiyatı alış: 1.222,22 satış: 1.222,43

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatı alış: 2.016,00 satış: 2.037,00

hghggh-30.jpg

TAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Tam altın fiyatı alış: 8.227,00 satış: 8.324,00

YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yarım altın fiyatı alış: 4.033,00 satış: 4.073,00

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN