Altın gözünü göklere dikti! Ekonomist Hatice Kolçak'tan yatırımcıya uyarı: Alım için son fırsat

Altın gözünü göklere dikti! Ekonomist Hatice Kolçak'tan yatırımcıya uyarı: Alım için son fırsat

Gram altın fiyatlarında yaşanan durgunluğun geçici olduğu uzmanlar tarafından sık sık duyuruluyor. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak tarafından da kısa bir süre önce gram altın açıklaması geldi. Altın fiyatlarında yükseliş beklediği ifade eden uzman isim tarih vererek yatırımcılara seslendi. İşte tüm detaylar...

Türkiye ekonomisinde sürekli olarak gündeme gelen altın fiyatlarına dair açıklamalar geldi. Yatırımcıların yakından takip ettiği Hatice Kolçak, yükseliş için tarih paylaştı. Döviz kurundan destek alan gram altın fiyatları son zamanlarda durgunlaşsa da o tarihten sonra uçuşa geçecek.

ALTINDA ALIM FIRSATI

Yatırımcıların genellikle güvenli liman olarak nitelendirdiği altın yatırımında hareketlilik sürüyor. Uzmanlar tarafından sürekli olarak gelen uyarılar sonucunda gram ve ons altın alımları için bir fırsatın yer aldığı gözler önüne seriliyor.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, kısa bir süre önce paylaştığı video ile altın yatırımcılarına seslendi. Yatırımcıların yakından takip ettiği uzman isim bu dönemde olası durumları kısa bir şekilde özet geçti. Gram altının iki haftadır dikkatleri üzerine çektiğini belirten uzman isim altın kaderinin belirleneceğine dair tahminlerde bulundu.

unlu-ekonomistten-yatirimcilari-yikan-haber-altin-ve-dolar-cakiliyor-h50481-f103e.jpg

BENZİNLİ ALTIN DÖNEMİ

Tahminlerine göre altın dünyasında sıra dışı bir gelişme bekleyen Hatice Kolçak, "Benzinli altın dönemi başlayacak" ifadeleriyle duyurdu. Yetkililer tarafından gelen açıklamalara dikkat çeken Kolçak, altının değerine benzinin de etki edeceği bir dönemin geleceğini ifade ederek piyasayı nasıl etkileyeceği konusunda tahmin etmenin zor olduğu vurguladı.

Evlilik hayali kuranların ve altın borcu olanların uzmanlardan gelen açıklamaları yakından takip ediyor. Piyasada isabetli tahminleriyle ve doğru bilgi vermesinden dolayı yatırımcıların takip ettiği Hatice Kolçak ise uyarılarını yenileyerek tahminde bulundu.

1568798.webp

GRAM ALTIN O TARİHTE ŞAHLANACAK

FED faiz kararına dikkat çeken uzman isim, faizin artırma yönündeki hamlesi piyasayı da etkilediğini söyledi. Endişe olulturan hamlenin üzerine altın fiyatlarında artış gözlemleniyor. Gram altın 1.654 TL seviyelerine ulaşırken, altınla ilgilenenler için kritik sürece girildiğini vurguladı.

Gram altın fiyatlarının şahlanacağını ifade eden uzan isim tarih verdi. Eylül ayı ile birlikte yükselmesi beklenen dolar kuru karşısında altının destek alacağı ve yükseleceği tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN