Altın kahini İslam Memiş'ten şok açıklama! Gram altın 3.000 TL'yi geçecek! Tarih verdi...

Altın kahini İslam Memiş'ten şok açıklama! Gram altın 3.000 TL'yi geçecek! Tarih verdi...

Altın kahini olarak tanınan İslam Memiş, altına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu! Gram altının 3.000 TL'yi aşacağını söyledi! O tarihte altın 3.000 TL olacak! İslam Memiş'ten kritik açıklamalar...

Altın yatırımı yapmayı düşünen kişiler, ekonomik verilerin yanı sıra güncel altın fiyatları, faiz kararları, enflasyon oranları gibi bir dizi faktörü analiz ederler. Ayrıca, finans uzmanlarının yorumları da altın yatırımcıları için önemli bir kaynaktır.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Vadeli Program (OVP) tahminlerine dayanarak, gram altının 3000 TL'yi aşabileceğini öne sürdü. Peki, altın borcu olanlar bu durumda ne yapmalı? İşte ayrıntılar:

DOLAR 50 TL SEVİYESİNE ÇIKACAK

sdaa.jpg

İslam Memiş, YouTube hesabından yaptığı açıklamada, "Youtube hesabından açıklama yapan İslam Memiş, "Özellikle Orta Vadeli Programda 2025 için 43,90 TL seviyesi bekleniyor. Ben Dolar / TL kurunda 50 TL seviyesini bekliyorum o da gram altında 3 bin TL seviyesine tekabül ediyor" dedi.

O TARİHTE GRAM ALTIN 3.000 TL'Yİ AŞACAK

sda.jpg

Eylül 2023 itibarıyla serbest piyasadaki gram altın fiyatının 1700 TL'nin altında olduğunu belirten Memiş, "2026 yılında 3000 - 3500 aralığında bir gram altın göreceğimizi tahmin ediyorum. Tabi uzun vadeli beklentiler ama resmi beklentileri baz alarak söylüyorum. 3 seneye kadar kim bilir neler olacak neler. Hangi 3'ler hangi 5'ler. Sadece şuanda resmi beklentiler açıklandığı için bu öngörüler karşısına tekabül eden gram altını size anlatıyorum." şeklinde konuştu.

ALTIN BORCU OLANLARA ALTIN DEĞERİNDE TAVSİYE

qweweq.jpg​​​​​​​

Memiş, altın fiyatlarının yükselmesinin altın borcu olanlar için risk taşıdığını vurgulayarak, "Bu neden önemsiyorum? Çevrenizden eğer altın borç almayı düşünüyorsanız veya altın borcunuz varsa, bunu kapatma imkanınız varsa bunu bir an önce halletmeniz lazım. Ve altın borç almayı düşünüyorsanız tekrar düşününün çünkü ciddi anlamda zarar edebilirsiniz. Farklı alternatif bulabiliyorsanız bulun." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN