Altın ve dolarda büyük soygun! İslam Memiş yatırımcıya 'sakın yapmayın' dedi uyardı

Altın ve dolarda büyük soygun! İslam Memiş yatırımcıya 'sakın yapmayın' dedi uyardı

Piyasalarda Mayıs ayı etkisi gram altını ve doları yükseliş trendine sokarken, İslam Memiş, baskılanmaya dikkat çekerek 'patlama' uyarısında bulundu. Piyasalardaki patlama ne anlama geliyor? Yatırımcı kar mı edecek zarar mı? İşte İslam Memiş'ten beklenen cevaplar.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, döviz ve altın piyasasında ilişkin önemli konulara değindi. Memiş, dünyada servetlerin el değiştirdiğini ifade ederek, büyük soygun olduğunu söyledi. İşte Memiş'ten döviz ve altın yatırımcılarına kritik uyarılar.

ddolar-ve-dltin.jpg

"VARLIKLARINIZI SATMAYIN

Elinde altın ve döviz olanları uyaran Memiş, satmayın uyarısında bulundu. Silkeleme operasyonuna değinen Memiş şunları kaydetti:

"Dünyada servet el değiştiriyor, servet sahiplerinin ekmeğine yağ sürmeyin. Varlıklarını satmayın, koruyun sahip çıkın. Alım satım hayali içinde kulaktan dolma bilgilerle varlığınızın üzerinden alım satım yapmaya devam ediyorsunuz yandınız. Ne diyorsunuz biliyor musunuz 'Ben yiyemedim sen ye'. Silkelemeyle birlikte kripto varlıklarında düşüş, dolar varlıklarında yükseliş oldu. Emtia fiyatlarında ons bazında düşüş gördük. Bunu kim aldı? Bu altınları, gümüşleri kim aldı? Çok güzel bir soygun var. Siz para kazanın diye kurmadılar bu sistemi, cebinizdekini almak için kurdular."

DÜŞÜŞ TRENDİ BİTTİ

Her fırsatta Nisan ayı için alın önerisinde bulunan Memiş, gram altının artık 900 lira seviyelerine düşmeyeceğini söyledi. Özellikle serbest piyasa ve ekranlarda görünen rakamların aynı olmadığının altını çizen Memiş,"Nisan ayı döviz ve emtia benim için final ayıdır. Mayıs, haziran ve temmuzda artış ve temmuzda zirve yapacak. Gram altın 900 altının altına inmeyecek demiştim. Ekranlarda gösteriyorlar ama piyasada yok. Ekranlarda görülen rakamlar serbest piyasalarda yok, geçerli olmayacak" diye konuştu.

BÜYÜK PATLAMALARA HAZIR OLUN

Kurun baskılandığını söyleyen Memiş, bu baskılanmanın patlamalara neden olacağını söyledi. Haziran ayında yeni bir paket açıklanacağını ifade eden Memiş, baskılanmanın yeniden gündeme geleceğini belirtti. Kısa vadeli baskılanmaya değinen Memiş, "16.40 lira seviyesi var yukarıda. Haziran ayı senaryosunu anlatan bir video paylaşmıştım. Nisan ayında şöyle bir düşüncem vardı. Haziran'a kadar kur tarafını açık bırakacaklar, haziranda yeni bir paket açıklanacak ve burada 16.40 lira seviyesinden yeniden bir baskılama yapılacak. Haziran ayına geldiğimizde kısa vadeli, haftalık ve aylık baskılama yapılacak" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN