Altın ve dolarda yeni bir 20 Aralık operasyonu mu geliyor? Ünlü ekonomistten 'yeniden hortlayacak' uyarısı

Altın ve dolarda yeni bir 20 Aralık operasyonu mu geliyor? Ünlü ekonomistten 'yeniden hortlayacak' uyarısı

Altın fiyatlarında flaş gelişme! Dolar kurundaki yükseliş ile birlikte alevlenen altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Bayramdan sonraki ilk haftada gram altın 1.611 TL'ye ulaşırken çeyrek altın fiyatı ise 2.652 liraya kadar yükselmiş durumda. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorularını araştırırken ünlü ekonomistten kritik uyarı geldi. Altın ve dolarda yeni bir 20 Aralık operasyonu mu geliyor? Bunu yapan kazanacak!

Dolar kurundaki yükseliş ile birlikte ateşlenen altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Bayram haftasının bitmesiyle birlikte yükselişine devam eden gram altın 1.611 TL'ye kadar yükseldi. Çeyrek altın fiyatı ise 2 bin 652 lirayı gördü. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Temmuz ayında altın fiyatları ne kadar olacak?' sorularını araştırıyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, altın ve dolar için kritik uyarılarda bulundu. Altın ve dolarda yeni bir 20 Aralık operasyonu mu geliyor? Ünlü ekonomistten 'yeniden hortlayacak' uyarısı

hghghgh-39.jpg

İKİLİ KUR FİYATLARINA DİKKAT!

Birçok ekonomist dijital altın ve döviz ile Kapalıçarşı'daki fiyatların farklılık göstermesi nedeniyle 'İkili kur' olduğunu ve bunun fiyatlara farklı yansıdığını söylemişti. Özellikle Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten bu ikili kur fiyatlarına dikkat çekerek önemli uyarılarda bulunmuştu.

ÜNLÜ EKONOMİST UYARDI: YENİDEN HORTLAYACAK"

Konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, kritik uyarılarda bulundu. 'Altın ve dolarda yeni bir 20 Aralık operasyonu mu geliyor?' sorusuna yanıt veren Kurtoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türkiye’de Gölge Bankacılık ve Merkez Bankacılık sistemi kurulmak/hortlatılmak isteniyor. Bunun içinde İstanbul’daki KAPALIÇARŞI merkez üs olarak kullanılmakta olup, bu üssün Türkiye’nin her köşesi ile canlı bağlantısı vardır. Ayrıca Kapalıçarşı da son dönemdeki yapılanmaya dikkat!"

b4.png

4 TEMMUZ 2023 DOLAR NE KADAR?

DOLAR NE KADAR?

1 Dolar bugün satış olarak ise 26.06 TL dolaylarında işlem görüyor.

100 DOLAR NE KADAR?

100 Dolar bugün satış olarak ise 2.606 TL dolaylarında işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN