Altın yatırımcılarını korkutan açıklama! Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı: Ani düşüşler bekleniyor...

Altın yatırımcılarını korkutan açıklama! Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı: Ani düşüşler bekleniyor...

Seçimlerde ilk tur ve ikinci turun tamamlanmasıyla birlikte piyasalarda hareketlilik başladı. Altın piyasasında yaşanan dalgalanmalara dair uzman isim Hatice Kolçak'tan açıklamalar geldi. Yatırımcılar gelen açıklamalar ile endişeli bekleyişini sürdürüyor. Ons altın fiyatlarında düşüş bekleniyor. İşte tüm detaylar...

SEÇİM SONRASI ALTIN DEĞERLENDİRMESİ

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar seçim sonrasında hız kazandı. Türkiye'de yapılan seçimlerde birinci ve ikinci turun sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçildi. Piyasada yaşanan hareketliliğe dair uzman isimlerden açıklamalar geliyor. Para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak seçim sonrası değerlendirmelerinde bulundu.

Altın fiyatlarına dair tahminlerde bulunan uzman isim endişeli yatırımcıya seslendi. Dolar kurunda yaşanan yükseliş ile birlikte gram altın fiyatlarında da yükselme dikkat çekiyor. Gram altın fiyatı 1285 TL seviyelerinden işlem görürken fiziki altın tarafında fiyatlar 1400 TL'nin de üzerinde seyrediyor.

fdut-ikxwac1w8y.jpg

HATİCE KOLÇAK'TAN SÜRPRİZ AÇIKLAMA

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak tarafından paylaşılan açıklamalar yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Hatice Kolçak resmi Youtube kanalı üzerinden paylaştığı video ile detayları yatırımcılar ile paylaştı. Seçim sonrası piyasa değerlendirmesinde bulunarak tahminlerde bulunan uzman isim ons altın fiyatlarına değindi.

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, faiz beklentisinin altında baskıya neden olduğunu belirtti. Manipülasyonun bilinçli bir şekilde yapıldığını ifade ederek "Faiz tarafı hani bitmişti?" sorusunu soruyor. Ons altın fiyatlarında 1900'lü dolar seviyesine kadar ilerleyebileceğini paylaştı.

1900 doların ons altın için kritik bir bölge olduğunu belirtti. Gram altında ise bir durumun yaşanmadığı, altının pozitif olarak ayrıştığını, yükselen dolar kurundan destek aldığının altını çizdi. Dolar kurunda yaşanna yükseliş ile gram altın fiyatlarının yükselişinin devam edeceği bilgisini paylaştı. Ons altın fiyatının günümüzde 1985 dolar seviyelerinden işlem gördüğünü belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN