Altına borcu olanlara fırsat doğuyor! Bir iyi bir de kötü haber: Gram altı o seviyeye çıkacak!

Altına borcu olanlara fırsat doğuyor! Bir iyi bir de kötü haber: Gram altı o seviyeye çıkacak!

Altın fiyatlarında son haftalarda yaşanan yükseliş sonrasında uzman isimlerden açıklamalar üst üste gelmeye devam ediyor. Yaşanan dalgalanma ile birlikte altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. İslam Memiş yatırımcılara bir iyi bir de kötü haberde bulundu. FED tarafından açıklanan faiz verileri ile birlikte hareketlenen piyasada alım fırsatının doğacağı müjdesi verildi. Gram altın için o rakamı açıkladı. İşte tüm detaylar...

GRAM ALTINDA REKOR SEVİYE

Altın piyasasında yaşanan hareketlilik ile birlikte uzman isimlerden gelen açıklamalar yatırımcıları etkiledi. Altın piyasasına dair değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş gram altın için zirve tahmininde bulundu. Uyarıda bulunan uzman isim bir iyi bir kötü haber vererek detayları aktardı.

İslam Memiş geçtiğimiz haftanın değerlendirmesiyle birlikte orta ve uzun vadede rekor rakamları paylaştı. Yeni rekorları test ettiğinin geride kaldığını belirterek Kapalıçarşı'da bozdurma fiyatının 1320 TL, alma fiyatının ise 1328 TL'ye ulaştığını açıkladı. Orta ve uzun vadede yeni rekorların olduğunu gündeme taşıdı.

Hem ons hem de dolar kurunda yaşanacak olan yükselişlerin gram altının yukarı yönlü hareketine destek vereceğini duyurdu. Geçtiğimiz haftanın önemine vurgu yapan uzman isim mayıs ayı toplantısına dair tahminlerini de paylaştı. 25 Baz puan artış ile birlikte seneyi tamamlayacağı yönünde tahminlerini duyurdu.

islam-memisten-indirim-haberleri-gelecek-mujdesi-ve-bir-de-kritik-uyari-on1y.webp

ALTINI OLANLAR O RAKAMLARI BEKLESİN

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş konuk olduğu programda altın değerlendirmelerini paylaştı. Gram altın yatırımcısına kritik bir öneme sahip olan uyarıda bulundu. Gram altın için zirve tahminlerini rakamlar eşliğinde yatırımcıya duyurdu.

Tahminlerini orta ve uzun vadeli olarak açıklayarak uyarıda bulundu. Çok yüksek bir rakamda olduğunu belirttiği ve kısa vadede düzelmeye ihtiyaç olduğunu açıkladı. İlerleyen günlerde ise bu durumu beklemeye aldığının bilgisini paylaştı.

islam-memis-ten-altin-yatirimcisina-gns8.webp

İSLAM MEMİŞ BİR İYİ BİR KÖTÜ HABER VERDİ

Altın fiyatlarında kar yapamayan yatırımcılara ve altına borcu olanlara seslendi. Hiç altın almamış ve borcu olan vatandaşlara fırsat doğacağının altını çizdi. Elinde altın bulunduran vatandaşlara seslenerek, altını olanların ve bozdurmak isteyenlerin "Yerine koyarız diye bir şey yok." sözleriyle uyardı.

Piyasanın bittiğini ve beklemeye devam edilmesi gerektiğini ifade etti. Önümüzdeki günler için gram altın tahminini 1450 TL ile 1550 TL aralığında olduğunu belirterek tahminlerini güncelledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN