Altında 400 liralık zammı duyan kuyumcuya koşuyor! Ünlü yatırımcı tarih vererek uyardı

Altında 400 liralık zammı duyan kuyumcuya koşuyor! Ünlü yatırımcı tarih vererek uyardı

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu açıldı ve vatandaşlar didik didik altın fiyatlarını araştırmaya başladı. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası hızla yükselişe geçen gram altın 1.626 TL'ye kadar çıkmış durumda. Çeyrek altın fiyatı ise 2.676 TL seviyesini görmüş durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi?' sorusunu araştırırken ünlü ekonomistten kritik uyarı geldi. Altında 400 liralık zammı duyan kuyumcuya koşuyor!

MURATHAN DEMİRCİOĞLU | KARAR

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası hızla yükselişe geçen altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Rekor üstüne rekor kıran çeyrek altın 2.676 TL'ye kadar çıkarken gram altın ise 1.626 liraya kadar yükselmiş durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorularını araştırıyor. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, gram altın için bomba bir tahminde bulundu. Tarih veren Kolçak, korkulan senaryoyu paylaştı. Altında 400 liralık zammı duyan kuyumcuya koşuyor! Geç kalmadan yetişin.

ghhggh-99.jpg

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın, alış 1.607 TL, satış 1.621 TL. Geçen hafta gram altının satış değeri 1.609 TL. 12 TL yükseliş gerçekleşti.

ÇEYREK ALTIN FİYATI KAÇ TL?

Çeyrek altın, alış 2.625 TL, satış 2.679 TL. Geçen hafta çeyrek altının satış değeri 2.659 TL. 20 TL yükseliş gerçekleşti.

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR?

Yarım altın, alış 5.251 TL, satış 5.358 TL. Geçen hafta yarım altının satış değeri 5.318 TL. 40 TL yükseliş gerçekleşti.

TAM ALTIN FİYATI NE KADAR?

Tam altın, alış 10.609 TL, satış 10.716 TL. Geçen hafta tam altının satış değeri 10.636 TL. 80 TL yükseliş gerçekleşti.

ghghhg-54.jpg

ÜNLÜ EKONOMİST TARİH VEREREK UYARDI: 400 LİRALIK ZAM GELİYOR!

Piyasa yorumlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Hatice Kolçak, kişisel YouTube kanalında yeni bir video yayınlayarak altın borcu olanları uyardı. Altın fiyatlarında sert yükselişlerin meydana geleceğini belirten Kolçak, "Ons altının ilk gideceği yer 1935'tir ama nefes alacağı seviyeler 1950'lerdir. Bireysel yatırımcı için bu rakam alım fırsatı veriyor. Bu kadar zamların ardından yapacağımız en önemli olay, düşüşlerde alıp, biriktirmektir. Eylül ve Ekim'den sonra yükselme bekliyorum. Gram altında ise 1800-2000 lira arasında bir beklenti içerisindeyim." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN