Altında dananın kuyruğu kopuyor! Ok yaydan çıktı öyle bir seviye geliyor ki... Pazartesi başlıyor hazırlanın

Altında dananın kuyruğu kopuyor! Ok yaydan çıktı öyle bir seviye geliyor ki... Pazartesi başlıyor hazırlanın

Altın fiyatları Orta Doğu'da yaşanan savaş gerilimi ile yukarı yönlü tırmanmaya başladı. Kapalıçarşı'da gram altın 1.780 TL'ye ulaşırken çeyrek altın fiyatı ise 2.933 liraya kadar çıkmış durumda. Fiyatlardaki artış sonrası yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırmaya başladı. Ekonomist Atilla Yeşilada'dan kritik uyarı geldi. Altında dananın kuyruğu kopuyor! Ok yaydan çıktı öyle bir seviye geliyor ki... Pazartesi başlıyor hazırlanın!

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Jeopolitik risklerin artmasıyla birlikte tavan yapan altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın ne zaman alınır? Gram altın ne zaman düşecek?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Atilla Yeşilada'dan korkutan uyarı geldi. Büyük depreme hazır olan. Pazartesi başlıyor herkes hazırlığını yapsın. Öyle bir seviye geliyor ki duyan kuyumculara akın ediyor. İşte detaylar haberimizde...

hjjhjh-80.jpg

PİYASA UZMANI DUYURDU: PAZARTESİ BAŞLIYOR HAZIRLANIN

Orta Doğu'da İsrail ve Hamas arasında artan gerilim küresel piyasalara yansımış durumda. Özellikle diğer ülkelerden gelen sert açıklamalar piyasaları tedirgin ederken en güvenilir yatırım aracı olan altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna yanıt veren Atilla Yeşilada, önümüzdeki hafta altında beklediği son durumları şu şekilde ifade etti:

"Altında çok sert yükselişler olsa da, 2100-2200 dolarlık rallileri beklemek için henüz erken. Ancak tutunur buralarda ve bence şu anki fiyatlardan alım yapılabilir. Hatta bahsettiğim Orta Doğu'daki soğuk barış hakim olursa 1900 altına yeniden inebilir. O zaman da önemli bir alım fırsatı vermiş olur ancak gelecek 10 yılda jeopolitik risklerin çok yüksek olacağını düşünürsek ve bugünleri arayacağımızı hesaba katarsak altın çok karlı bir yatırım olmaya devam edecek.

hghg-91.jpg

OK YAYDAN ÇIKTI ÖYLE BİR SEVİYE GELİYOR Kİ...

Orta Doğu'da yaşananların çevre ülkelere sıçraması, hele hele petrol üretim merkezlerini, Hürmüz Boğazı'nı içerecek bir gerginliğin meydana gelmesi halinde bırakın riskli yatırım araçlarını, Türkiye ekonomisi bile tedavi edilemeyecek yaralar alır. Fed ve Avrupa Merkez Bankası artık faiz artırmaz ama piyasalarda hala gelecek yıl faiz indirimi olacak yönünde beklentiler var. Bence Fed'in çok uzun süre piyasa beklentisi ne ise onun üzerinde faiz tutacağına hazır olmalıyız. Bütün bunları varlıklara dökmeye başlayalım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN