Altında perşembe günü ipler kopuyor! İslam Memiş yatırımcıyı uyardı: Altın daha da düşecek

Altında perşembe günü ipler kopuyor! İslam Memiş yatırımcıyı uyardı: Altın daha da düşecek

Altında ipler gerildi, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise iplerin kopacağı perşembe gününe işaret etti! Memiş, altın yatırımcılarını uyarak altın fiyatlarının daha da düşeceğini söyledi! Altında satış değil alış fırsatı...

Altın fiyatları, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 23 Kasım 2023 Perşembe günü saat 14.00'te açıklayacağı faiz kararı öncesinde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası, bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 35 seviyesine yükseltmişti, ve piyasa genelinde beklenti, bu toplantıda 250 baz puan daha faiz artırımı olacağı yönünde.

23 KASIM PERŞEMBE GÜNÜNE DİKKAT

altin-fiyatlari.webp

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 23 Kasım tarihine dikkat çekerek altın, gümüş, euro, sterlin ve BTC gibi varlıklarda kısa vadeli geri çekilmeler olabileceği uyarısında bulundu. Memiş, bu durumun alım fırsatları yaratabileceğini ifade etti. Aynı zamanda Memiş, borsanın pozitif bir hafta geçireceğini söyledi.

ALTINDA ALIM FIRSATI

altin-fiyatlari1.webp

İslam Memiş, "Merkez Bankası'nın faiz kararı, altın fiyatları üzerinde belirleyici olabilir. Kısa vadeli dalgalanmalar yaşanabilir, ancak bu durum yatırımcılara alım fırsatları sunabilir." şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Gram altın bugün 1.829,26 liradan alınıp, 1.829,68 liradan satılırken, çeyrek altın ise 2.926,82 liradan alınıp, 2.991,53 liradan satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN