Ankaralılara Mansur Başkandan destek! Kimliği ile gelene 500 TL! Ödemeler hesaplara yatırılıyor

Ankaralılara Mansur Başkandan destek! Kimliği ile gelene 500 TL! Ödemeler hesaplara yatırılıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan sevindiren hamle geldi. Ramazan ayı boyunca Ankaralılara 500 TL ödeme yapılacağını belirten Mansur Yavaş, ödeme detaylarını paylaştı. İşte 500 TL'lik Ramazan yardımı ödeme planı…

Artan enflasyon ürün fiyatlarında etkisini gösterirken vatandaşlar da ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanır oldu. Gıda sektöründe fiyatların önüne geçilemezken Ankaralıları unutmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş müjdeyi verdi. Ramazan ayı boyunca Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılacak 500 TL'lik nakit yardımı hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte 500 TL'lik Ramazan yardımı ödeme planı…

500 TL ÖDEME YAPILACAK

Ankara'da yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ramazan ayında Ankaralıları unutmadı. Birçok farklı kampanyaya imza atan Mansur Yavaş, dar gelirli vatandaşlar içinde yeni kampanyaların açıklamaya devam ediyor. Bakkala veresiye borçların ödenmesi gibi birçok farklı proje ile gündemde yer alan Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında da yeni ödemelerle gündemde yerini aldı.

mansur-yavas-mujde.jpg

Mansur Yavaş'ın talimatı ile 199.175 aileye toplamda 99 milyon 587 bin 500 TL'lik yardım yapıldı. Ramazan destek ödemeleri kapsamında çalışmalar devam ederken Mansur başkan ödemeleri katlayarak vatandaşların yüzünü güldürüyor. Yalnızca kimlik belgeniz ile başvuru yapmanız durumunda ödemelerden yararlanabileceğiniz belirtildi.

ÖDEMELER HESAPLARA YATIRILDI

Ramazan ayı boyunca sahur ve iftar sofralarını boş bırakmayan Mansur Başkan 500 TL'lik yardım yapılacağını duyurdu. Sosyal yardımlardan yararlanan ve başkent kartı bulunan herkes Ramazan ayı içerisinde yapılan yardımlardan yararlanabilecek. Ramazan ayı içerisinde ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan yardım ödemeleri ile rahat bir nefes alıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Kartlara 99 milyon 587 bin 500 TL'lik ödeme yaptı.

paralar-2.jpg

Yardıma muhtaç ve dar gelirli birçok aile Ramazan ayı boyunca Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan yardımlarla rahat bir nefes alıyor. Sosyal yardımlar ile sık sık gündemde yer alan Mansur Yavaş Ramazan ayında hiçbir sofra Boş kalmasın diye 500 TL ödeme yapılacağını belirtti. Bunun yanı sıra yardım kolileri ile de gündemde yer alan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu Ramazan da yediden yetmişe herkesi sevindirdi. Ödemelerden yararlanmak isteyen vatandaşların belediyelerden Başkent art çıkarması gerekiyor.

ramazan-yardim-kolisi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN