ANKR Coin ne oldu, hacklendi mi? ANKR Coin son durum

ANKR Coin ne oldu, hacklendi mi? ANKR Coin son durum

Birçok kişi tarafından daha önce duyulan ve adından bahsettiren ANKR Coin hacklendi mi? sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar, ANKR Coin son durum ne? şeklinde arama motorları üzerinde arama yapıyor. Peki, ANKR Coin hacklendi mi? ANKR Coin son durum ne? ANKR Coin'de ne oldu?

ANKR Coin'de yaşanan problemler gündeme gelmeye devam ederken vatandaşlar ANKR Coin son durumu merak uyandırdı. ANKR Coin hacklendi mi? sorusuna yanıt aranırken son durumun nasıl olduğu araştırılmaya başlandı. ANKR Coin hakkında son durum haberimizde...

ANKR COİN HACKLENDİ Mİ?

ANKR, 1 Aralık tarihinde multi-milyon dolarlık bir istismara uğradığına dair yanıt verirken saldırganın ise BNB için ödül getiren bir token olan 20 trilyon ANKR Ödülü Bahisli olduğu iddia edildi. Tornado Cash gibi hizmetleri ve fonkarı takas etmek ve gizlemek için farklı durumlar kullanılırken başarılı olarak yaklaşık 5 milyon USD coin kazanıldığı açıklandı. Bunun üzerine Ankr, sosyal medya üzerinden açıklama da bulundu. Ankr, Our aBNB token has been exploited, and we are currently working with exchanges to immediately halt trading ifadelerini kullandı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN