Araba alacaklar 6 gününüz kaldı! İndirimi kaçıran bir daha çok bekler: İşte marka marka kampanyalı sıfır otomobil fiyatları

Araba alacaklar 6 gününüz kaldı! İndirimi kaçıran bir daha çok bekler: İşte marka marka kampanyalı sıfır otomobil fiyatları

Sıfır araç almak isteyenler dikkat! Koronavirüs pandemisi ile birlikte yaşanan Çip sorunu otomobil fiyatlarının tavan yapmasına neden olmuştu. Özellikle ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz otomobil fiyatlarında sert yükselişlere neden olurken vatandaşlar 'En ucuz otomobil modelleri neler?' sorusunu araştırmaya başladı. Araba almak isteyenler son 6 gününüz kaldı. Bu indirimi kaçıran bin pişman olur. Sıfır araçlar öyle bir fiyata düştü ki gören bayilere akın ediyor. İşte detaylar haberimizde...

Otomobil fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Koronavirüs pandemisi ile birlikte yaşanan ÇİP sorunu ile birlikte otomobil fiyatları tavan yapmış ve inanılmaz rakamlara ulaşmış durumda. Araba almak isteyenler ise markalar tarafından yapılan indirimleri yakından takip etmeye başladı. Beklenen indirim haber ise o otomobil markalarından geldi. Araba alacaklar 6 gününüz kaldı! Bu indirimi kaçıran bin pişman olur. Sıfır otomobiller öyle bir fiyata düştü ki duyan bayilere akın ediyor. Peki sıfır otomobiller indirime girdi mi? Hangi otomobil markaları indirim başlattı? İşte marka marka kampanyalı sıfır otomobil fiyatları...

ARABA ALACAKLAR SON 6 GÜNÜNÜZ KALDI! BU İNDİRİMLERİ SAKIN KAÇIRMAYIN

Pandemi ve dünya genelinde etkili olan ekonomik krizler otomobil fiyatların uçmasına neden oldu. Aynı zamanda fırsatçılar tarafından fahiş fiyatlara sürülen otomobil fiyatlarına müdahale eden Ticaret Bakanlığı peş peşe yeni adımlar atmaya devam ediyor. İkinci elde fiyatlarda yüzde 10-15'lik düşüş yaşanırken sıfır otomobillerde dev kampanya başladı. Ekim ayı fırsatlarını sakın kaçırmayın. 6 gün sonra sona erecek bitmeden hemen sizde ucuz yoldan araç sahibi olabilirsiniz. İşte markalara göre ekim ayı kampanyaları...

gfgfgf-2023-10-25t115204-413.jpg

EKİM AYI SIFIR ARAÇ KAMPANYALARI

FİAT

Fiat, geçtiğimiz günlerde aile otomobili modellerinde cazip fırsatlar sunan büyük bir kampanya başlattı. Pratikliği ve ekonomikliği ile tanınan bu araçlar 300 bin TL peşinatla satın alınabiliyor. Otomotiv sektöründeki fiyat artışları devam ederken, kısıtlı bütçeye sahip müşteriler daha lüks seçenekler yerine aile otomobillerini tercih ediyor. Özellikle Fiat Egea ve Fiat Fiorino, bu tür bir araç arayan alıcılar arasında en iyi seçenekler olarak ortaya çıktı.

15 BİN TL İNDİRİM 200 BİN TL ÖZEL KREDİ

Fiat Fiorino modeli, yerli üretim olması nedeniyle şu anda önemli ölçüde indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Fiat markasının sunduğu 15 bin TL'lik indirim sayesinde fiyatlar 537 bin 900 TL'ye kadar düştü. Ayrıca marka, müşterilerine Fiorino modeli için 200 bin TL'lik özel bir kredi desteği de sağlıyor. 18 ay vadeli kredi kampanyası ile araç 337 bin 900 TL peşinatla satın alınabiliyor. Sınırlı süreli bu teklif, uygun fiyata yüksek kaliteli bir araç arayanlar için mükemmel bir fırsat sunuyor. Müşteriler, indirim ve kredi desteğinden yararlanarak bir Fiat Fiorino sahibi olmanın avantajlarını yaşarken mali yüklerini de en aza indirebiliyor.

FİAT EGEA

Geçtiğimiz günlerde Egea model araçları için yeni bir kampanya başlatan Fiat, Ekim ayı kampanyasının detaylarını da paylaştı. Marka, potansiyel alıcıları cezbetmek amacıyla Egea modellerine özel 200.000 liraya kadar kredi seçeneği sunuyor. Bu kredi 24 ay vadeli ve yüzde 3,68 faiz oranı ile sunuluyor. Sıfır taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak için Fiat ve Koç Fiat Kredi onayı gerekecektir. Bu kampanyanın 2 Kasım 2023 tarihinde sona ereceği ifade edildi.

TOYOTA

Toyota, yeni araç sahibi olmak isteyenlere ekim ayı boyunca fırsatlar başlattı. Kampanya kapsamında Corolla Sedan, 180 bin liraya varan indirimle birlikte 1 milyon 2 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla sunulurken, indirim kampanyasını tercih etmeyenler için 250 bin liraya, 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi fırsatı bulunuyor. Toyota Corolla Cross Hybrid, Yaris Cross, Hilux ve Toyota C-HR modellerine de yüzde 0 faiz avantajlarıyla veya nakit indirimleriyle ulaşmak mümkün oluyor.

HYUNDAİ

Hyundai ise ekim ayında gerçekleştirdiği özel bir kampanya ile sıfır kilometre otomobil satın almak isteyen müşterilerine fırsat sunuyor. C-SUV segmentindeki popüler modeli Tucson'un sınırlı sayıdaki Comfort donanım seviyesi, 1 milyon 370 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Aynı zamanda, Hyundai diğer modellerinde de "Şimdi Al, 6 Ay Sonra" öde seçeneği sunuyor. B-SUV segmentinin en çok tercih edilen modellerinden biri olan Bayon ise Elite donanım seviyesinde 60 bin liraya varan indirim imkanı sunuyor.

Hyundai'nin geçen aylarda satışa sunduğu yeni Kona ve yeni Elantra ise 200 bin liraya 12 ay 1,99 faiz imkanıyla satılıyor. Bu kredi seçeneği, Staria modelini de kapsıyor.

RENAULT VE DACİA

İndirim kampanyasına Renault ve Dacia markaları da dahil oldu. Renault Taliant otomatik vites, 498 bin 900 liradan başlayan, Renault Clio otomatik vites, 500 bin 500 liradan başlayan, Renault Megane sedan Joy da 561 bin 500 liradan başlayan ÖTV muafiyetli fiyatlarıyla ekim ayına özel sunuluyor. Renault Megane E-Tech de 1 milyon 499 bin liradan başlayan fiyatla satın alınabiliyor. Renault'da "Şimdi al Mayıs 2024'te ödemeye başla" kampanyası da tüketicilere sunulurken, Dacia da benzer kampanyaları tüketicilerle buluşturuyor.

gfgf-94.jpg

OPEL

Opel de ekimde binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlayan markalardan oldu. Yeni Opel Astra, 1.2 litrelik benzinli motora sahip 6 ileri manuel şanzımanlı Editon donanımında 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi, 1.2 litrelik benzinli motora sahip 8 ileri otomatik şanzımanlı Edition donanımı ve 1.5 litrelik dizel motora sahip 8 ileri otomatik şanzımanlı Edition donanımındaysa 250 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi, Elegance ve GS donanımlarında ise 300 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla 1 milyon 239 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

Ayrıca otomatik şanzımana sahip benzinli Astra modellerinde nakit alımlarda geçerli, 124 bin 900 liraya kadar indirim ayrıcalıkları sunuluyor. Elektrikli Opel modellerinde ekim ayına özel ayrıcalıklar bulunuyor.

CİTROEN

Türkiye'de sevilen markalardan Citroen ekim ayında özel kredi ve takas imkanlarıyla yeni bir araç almak isteyenlere seçenekler sunuyor. Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazesine yönelik kredi seçenekleri ve PSA Finans avantajıyla Citroen, ay boyunca müşterilerini showroomlarına bekliyor. Citroen C3 modeli 150 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi ile satışa sunuluyor.

NİSSAN

Nissan da Cumhuriyetin 100. yılının kutlandığı ekim ayında otomobil sahibi olmak isteyenlere onlarca fırsatı özel kampanya seçenekleri ile sunuyor. Nissan Qashqai'nin hafif hibrit Designpack versiyonu ekim ayı kampanyasında 125 bin lira ekstra fiyat avantajı ve bireysel müşterilere özel 125 bin lira 12 ay yüzde 0 faiz kredi imkanı bir arada sunuluyor. Nissan Qashqai'nin diğer hafif hibrit versiyonları ise ya 125 bin lira fiyat desteği ya da 75 bin lira destek ve 125 bin lira 12 ay yüzde 0 faiz seçenekleriyle kampanyadaki yerini alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN