Araba almak hayaldi gerçek oldu! Honda’dan görülmedik kampanya: 425.000 TL’den satışa çıkardı!

Araba almak hayaldi gerçek oldu! Honda’dan görülmedik kampanya: 425.000 TL’den satışa çıkardı!

Araç almak isteyen vatandaşlara müjde Honda'dan geldi. Mayıs ayı ile birlikte fiyat listelerini güncelleyen Honda yeni fiyat listesini açıkladı. 425 bin TL ödeyerek araç sahibi olabilirsiniz. İşte Honda güncel fiyat listesi…

Sıfır otomobil arayışına devam eden vatandaşlar için yeni açıklamalarda peş peşe geliyor. Mayıs ayı itibarıyla kampanyalar belli olurken Honda araç almak isteyen vatandaşların yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz süreçte %60 ile %70 oranında zam yapılan araç fiyatlarında son zamanlarda düşüş görülüyor. Otomobil fiyatlarında güncellemeler devam ederken Honda %80 indirim haberi ile hem yüzleri hem de cepleri sevindirdi. Honda güncel fiyat listesi hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte Honda güncel fiyat listesi…

HONDA %80 İNDİRİM YAPTI

Sıfır araç hayali ile yanıp tutuşan vatandaşlar için yeni açıklamalarda peş peşe geliyor. Honda ÖTV muafiyeti kapsamında %80 indirim yapıldığını duyurdu. Yapılan indirimle birlikte araç fiyatları da merak konusu oldu. Honda %80 indirimli fiyat listesi şu şekildedir:

honda-civic-model.jpg

  • 2023 Honda Civic Sedan 1.5L VTEC Turbo ECO Benzin Otomatik Premium: 404.500 TL
  • 2023 Honda Civic Sedan 1.5L VTEC Turbo ECO Benzin Otomatik Elegance: 425.100 TL
  • 2023 Honda Civic Sedan 1.5L VTEC Turbo ECO Benzin Otomatik Executive+: 439.500 TL
  • 2023 Honda Civic Sedan 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Elegance: 447.200 TL
  • 2023 Honda Civic Sedan 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+: 468.900 TL

honda-civic-1.jpg

ÖTV MUAFİYETİ

Engelli vatandaşların araç alabilmesi adına yapılan ÖTV indirimi kapsamında yeni fiyatlarda belli oldu. Engelli sağlık raporu engel oranına göre yapılan indirim kapsamında engelli vatandaşlar da araç sahibi olabiliyor. 2018 yılında hayata geçirilen düzenleme kapsamında Engel oranı %90 ve üzerinde olan vatandaşlar ÖTV muafiyetinden yararlanabilmektedir.
Honda ÖTV muafiyeti kapsamında yeni araç fiyatlarını açıkladı. Devlet tarafından sağlanan kampanya ile birlikte vatandaşlar yetkili bayiler üzerinden şartların sağlanması durumunda ÖTV indiriminden yararlanabilmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN