Arabadan inin kendi kendini park etsin, çağırın ayağınıza gelsin! Hem ucuz hem lüks: Türkiye'ye geliyor

Otomobilde yeni teknoloji: Siz arabadan inin, o kendi kendine park etsin! Üstelik otomobilinizi ayağınıza çağırdığınızda geliyor! Hem ucuz, hem de lüks! Türkiye'ye geliyor...

Mobil teknoloji devi Huawei ve otomotiv sektörünün öncülerinden Chery'nin iş birliğiyle geliştirilen elektrikli sedan Luxeed S7, otomotiv dünyasına çığır açan bir özellikle geliyor: kendi kendine park etme yeteneği! Üstelik, sürücüsünün çağrısı üzerine aracını ayağına getirme özelliğiyle bu teknolojik harikası hem uygun fiyatlı hem de lüks bir seçenek olarak Türkiye pazarına sunulacak.

2024'ÜN İLK ÇEYREĞİNED AKTİF OLACAK

luxeed-s7-1.webp

Otomobil sahiplerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen bu özgün teknoloji, 2024 ilk çeyreğinde Çin'in 7 büyük şehrinde aktif hale gelecek. Otonom park özelliği, kullanıcıların araçlarını park etmek için direksiyon başında olmalarına gerek kalmadan, sadece bir uygulama üzerinden araçlarını park etmelerine olanak tanıyacak.

OTOMOBİL KENDİ KENDİNE PARK EDECEK

luxeed-s7-2.jpg

Huawei ve Chery, bu yenilikçi özellikle sürücülerin günlük yaşamlarını daha konforlu hale getirerek, park alanlarında yaşanan stresi ve zaman kaybını en aza indirmeyi hedefliyor. Elektrikli sedan Luxeed S7'nin bu özelliği, sürücülerin araçlarını park etmek için yerinde olmalarına gerek olmadan, akıllı bir şekilde park alanlarına yönlendirilmesine olanak sağlıyor.

UYGUN FİYATIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Luxeed S7, ayrıca uygun fiyat seçeneğiyle de dikkatlerden kaçmıyor. Huawei ve Chery'nin ortaklaşa geliştirdiği Luxeed S7'nin fiyatı şöyle:

Luxeed S7Menzil (CLTC)Fiyat
Pro550km (342 mil)$35,182
Max630km (392 mil)$40,816
Max+705km (438 mil)$45,042
Max RS855km (531 mil)$49,267

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN