Arabası 3 yaşından büyük olanlar dikkat! Az önce duyuruldu: Yüzde 20 indirim yapılacak

Arabası 3 yaşından büyük olanlar dikkat! Az önce duyuruldu: Yüzde 20 indirim yapılacak

Arabası 3 yaşından büyük olanlara müjde... Jeep resmi internet sayfasından yapılan açıklamaya göre 3 yaş üzeri araçların yedek parça, aksesuar ve işçiliklerinde yüzde 20 indirim uygulanacağı bildirildi.

Jeep'ten 3 yaş üzeri araç sahiplerine müjde... Mayıs ayı kampanyasını duyuran Jeep, ay sonuna kadar bu araçlara yedek parça, aksesuar ve işçilikte yüzde 20 indirim yapacak.

Kampanya 30 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya kapsamda yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Jeep Yetkili servislerinde yapacağınız 3 yaş üzeri araçlar için tüm mekanik işlemler, Yedek parça,Opar Yağ, orijinal aksesuar ve işçilikte %20 indirim uygulanacaktır. Uzatılmış Garanti Kontratlarında ise %50’ye varan indirim, kampanyadan yararlanan 3 yaş üzerindeki Mekanik servis harcaması bulunan müşterilerimize ARJ Acil Yol Yardım Paketi hediye edilecektir. (Acil Yol Yardım paketi mevcutta bu paketi bulundurmayan müşterilere ve 3-10 yaşındaki araç sahibi müşterilere hediye edilecektir).TOFAŞ kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya 10 Mayıs -30 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Servis randevularınızı randevu.jeep.com.tr adresinden alabilirsiniz. Kampanyalar farklı kampanyalar ve indirimlerle birleştirilemez. Jeep kampanyaları durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Detaylı bilgi için Jeep Yetkili Servisleri veya Müşteri İlgi Merkezi: 444 53 37 ile irtibata geçebilirsiniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN