Arabası olanlara zil takıp oynayacak indirim! Benzin fiyatları düştü: İşte 27 Eylül güncel akaryakıt fiyatları

Arabası olanlara zil takıp oynayacak indirim! Benzin fiyatları düştü: İşte 27 Eylül güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında zam ve indirim furyası devam ediyor. Milyonlarca araç sahibinin yakından takip ettiği yakıt fiyatları, yılın ikinci yarısından itibaren peş oeşe zamlandı. Benzin ve motorin fiyatlarına gelen zamlar, ÖTV kararı, brent petrol varil fiyatı ve dolar kurundan destek alarak 40 TL'ye ulaştı. Gece yarısı itibariyle benzine indirim geldi. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Sürücülerin her sabah merakla incelediği akaryakıt fiyat listesi güncellendi. Bugün itibariyle benzin fiyatlarına indirim geldi. Son gelen zamların ardından 40 TL bandına yaklaşan benzinde dev indirim gündeme oturdu. İndirimi duyan vatandaşlar zam gelmeden depoyu fullemeye sürdü.

SÜRÜCÜLERE İNDİRİM MÜJDESİ

Türkiye'de sürekli olarak yükselen dolar kuru, akaryakıt fiyatlarına yansıyor. Akaryakıt, dolar kuru ve brent petrol fiyatlarına göre değişiklik gösterebiliyor. İndirim ve zam haberlerinin sürekli hale geldiği günlerde, milyonlarca sürücüye müjdeli haber geldi.

Brent petrol varil fiyatının son günlerde düşüşü ile birlikte 90 dolara kadar gerilemesi dikkat çekti. Yaşanan düşüşün ardından benzin fiyatlarındaki indirim müjdesi tabelalara yansıdı. Gece yarısı itibariyle değişen fiyatlar sürücülerin gündeminde yer aldı.

combustibles-1024x512.jpg

İNDİRİM SONRASI FİYATLAR

Yılın ikinci yarısından itibaren birçok zam alan akaryakıt fiyatları gece yarısı güncellendi. Brent petrol varil fiyatının düşmesiyle birlikte benzin fiyatlarında indirim görüldü. Gece yarısı itibariyle benzin fiyatlarına 1 lira 94 kuruş indirim geldi.

İndirim sonrasında ortalama benzin litre fiyatı İstanbul'da 36 lira 62 kuruş, Ankara'da 37 lira 20 kuruş, İzmir'de 37 lira 30 kuruş olarak paylaşıldı. İl il değişiklik gösteren fiyatların yanı sıra motorin fiyatlarına bir indirim beklenmiyor.

ben-tt8w.jpg

İSTANBUL 27 EYLÜL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 36,57 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 40,00 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 36,62 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 40,07 TL

ANKARA 27 EYLÜL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • Ankara Benzin fiyatı: 37,20 TL
  • Ankara Motorin fiyatı: 40,62 TL

İZMİR 27 EYLÜL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir Benzin fiyatı: 37,30 TL
  • İzmir Motorin fiyatı: 40,78 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN