Araç sahipleri bu haberle kontak kapatacak! Akaryakıt fiyatlarına okkalı zam yolda: Dev banka üstüne basa basa uyardı

Araç sahipleri bu haberle kontak kapatacak! Akaryakıt fiyatlarına okkalı zam yolda: Dev banka üstüne basa basa uyardı

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sürücüler tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrol varil fiyatının küresel piyasalarda 85 dolara kadar tırmanması akaryakıt fiyatlarını alevlendirdi. Vatandaşlar 'Benzin ve motorine zam gelecek mi?' sorusunu araştırırken dev banka kötü haberi verdi. Araç sahipleri bu haberle kontak kapatacak! Akaryakıt fiyatlarına okkalı zam yolda. İşte 27 Mart 2024 Çarşamba güncel benzin ve motorin fiyatları...

Brent petroldeki dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları değişmeye devam ediyor. Mart ayında benzin ve motorin fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamların ardından sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Benzin ve motorine indirim ya da zam gelecek mi?' sorularını araştırmaya başladı. Brent petrolün 85 dolara kadar çıkmasıyla birlikte ABD'li dev banka JPMorgan kötü haberi verdi. Araç sahipleri bu haberle kontak kapatacak! Akaryakıt fiyatlarına okkalı zam yolda. Peki 27 Mart 2024 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar oldu? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il güncel akaryakıt fiyat listesi...

DEV BANKA DUYURDU: BRENT PETROLDE REKORA HAZIR OLUN

ABD'li dev banka JPMorgan Rusya'nın üretimde kesinti kararının fiyatları etkilemeye devam edeceğini belirtti. Banka aynı zamanda diğer ülkelerin önlemleriyle piyasaların dengeleneceğini ifade etti. Gelişmelerin bu şekilde devam etmesi halinde Brent petrolün 100 dolara yükselmesi için potansiyel olduğunu söyledi.

yeni-proje-2024-03-27t154151-077.jpg

Kurumun 27 Mart tarihli notunda analistler şu aşamada petrolde fiyat tahminlerini değiştirmedi. Moskova'nın hamlelerinin etkisiyle Brent petrolün Mayıs ayında 90 dolar civarında, Eylül'de ise 100 dolara yakın olabileceğini öngördü.

AKARYAKITA OKKALI ZAM YOLDA!

Banka tarafından yapılan bu analiz ise iç piyasada tedirginliğe neden oldu. Çünkü Brent petrolün 100 dolara kadar tırmanması demek benzin ve motorine zam demek oluyor. Eğer Brent petrol bu seviyelere çıkarsa akaryakıt fiyatlarının 50 TL'ye kadar çıkması bekleniyor.

27 MART 2024 GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İSTANBUL ANADOLU YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 43.38 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 41.96 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21.60 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ

  • İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 43.47 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 42.03 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.68 TL

yeni-proje-2024-03-27t154135-205.jpg

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 44.23 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 42.85 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 21.85 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 44.43 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 43.05 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 21.90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN