Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatlarına çifte zam geliyor: Hemen depoları fulleyin fiyatlar çok sert yükselecek

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatlarına çifte zam geliyor: Hemen depoları fulleyin fiyatlar çok sert yükselecek

Brent petroldeki yükselişle birlikte akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Petrol fiyatlarının yükselmesinin ardından araç sahiplerine kötü haber geldi. Sektör kaynaklarından gelen son dakika bilgisine göre benzin ve otogaza okkalı zam geliyor. Tarih verildi hemen depoları fulleyin. Bu zam kafayı yedirtrir. Peki benzine zammı geliyor? Otogaza ne kadar zam gelecek? 3 Kasım 2022 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Son dakika haberi... Güncel akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrol varil fiyatının 100 dolara kadar yükselmesinin ardından araç sahiplerine kötü haber geldi. Akaryakıta çifte zam geliyor! Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve otogaza okkalı zam geliyor. Depoları hemen fulleyin bu zam cep yakar. Peki akaryakıt fiyatlarına zammı geliyor? Benzine ne kadar zam gelecek? 3 Kasım 2022 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? Brent petrol kaç dolar? İşte 3 Kasım 2022 güncel benzin ve motorin fiyatları...

SON DAKİKA: AKARYAKITA ÇİFTE ZAM GELİYOR

Brent petrol fiyatının 100 dolara kadar ulaşmasının ardından araç sahiplerine kötü haber geldi. Sektör temsilcilerinden gelen son dakika bilgisine göre Cuma günüden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,31 TL, otogaz grubuna ise 49 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. Gelen zamlar sonrası fiyatlar yeniden değişecek.

kmffddf-14.jpg

EN SON NE ZAMAN ZAM GELMİŞTİ?

31 Ekim'i 1 Kasım'a bağlayan gece benzin fiyatlarına 71 kuruş zam geldi. Akaryakıt zammı 1 Kasım Salı günü itibarıyla pompa fiyatlarına yansıdı.

3 KASIM 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Gelen zam haberinin üzerine araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki 3 Kasım 2022 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? Benzinin litresi kaç TL? İşte 3 Kasım Perşembe güncel benzin ve motorin fiyatları;

kmfdfddf-30.jpg

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATI

  • Motorin: 26,36 TL
  • Benzin: 21,38 TL
  • LPG: 10,32 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ

  • Motorin: 26,47 TL
  • Benzin: 21,53 TL
  • LPG: 10,19

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • Motorin: 26,51 TL
  • Benzin: 21,52 TL
  • LPG: 9,99 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye’de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN