Araç sahipleri haftaya zamla uyandı! Sürücüleri yıkan haber: 00.00'dan sonra akaryakıta dev zam geliyor!

Araç sahipleri haftaya zamla uyandı! Sürücüleri yıkan haber: 00.00'dan sonra akaryakıta dev zam geliyor!

Sürücüler için kötü bir haber var. Akaryakıt sektör temsilcilerinin açıklamasına göre, bu gece yarısından sonra akaryakıt fiyatlarına zam yapılacak. Yeni zamlı akaryakıt fiyatları da açıklandı. İşte yeni fiyatlar...

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve dolar kurundaki yükseliş, akaryakıt sektöründe bir kez daha pompa fiyatlarına zam olarak yansıyacak.

BENZİNE 81 KURUŞ ZAM

benzin

Sektör temsilcilerinin aktardığı bilgiye göre, gece yarısı itibariyle benzin fiyatlarına zam yapılarak fiyatlar artacak. Hatırlanacağı üzere, birkaç gün önce motorin fiyatlarına 84 kuruşluk bir zam gelmişti. Motorin fiyatları 19 liraya kadar düşmüşken, yeniden 20 lira 50 kuruş seviyelerine yükselmişti.

Şimdi ise gelen son zam haberi, benzin fiyatlarını etkiliyor. Salı gününün ilk dakikalarında benzin fiyatlarına 81 kuruş zam yapılacağı açıklandı. Ancak, motorin ve LPG fiyatları hakkında henüz bir zam haberi gelmedi.

İL İL BENZİN FİYATLARI

akaryakıt

Akaryakıt sektöründe meydana gelen dalgalanma ve dolar kurundaki artış sonrası, pompa fiyatlarına bir zam daha geliyor. Temsilcilerin verdiği bilgilere göre, bu gece yarısı yapılacak zam sonrasında benzin fiyatlarına 81 kuruş zam yapılacak. Böylece, İstanbul'da benzin litre fiyatı 21.39, Ankara'da 21.78, İzmir'de ise 21.77 lira olacak. Geçtiğimiz günlerde motorin litre fiyatına yapılan 84 kuruşluk zam sonrası, motorin fiyatları 20 lira 50 kuruş seviyelerine yükselmişti. Ancak, motorin ve LPG fiyatları ile ilgili herhangi bir zam haberi bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN