Araç sahiplerine akaryakıt müjdesi! Dev zam tabelaya yansımayacak... İşte 20 Eylül 2023 güncel akaryakıt fiyatları

Araç sahiplerine akaryakıt müjdesi! Dev zam tabelaya yansımayacak... İşte 20 Eylül 2023 güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar yılın ikinci yarısı itibariyle hız kazandı. Sürekli gelen zamlar karşısında isyan eden vatandaşın yüzü bu kez gülecek. Akaryakıt fiyatlarında beklenen dev zammın tabelalara yansımayacağı paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Akaryakıt fiyatlarında peş peşe zamların gelmesiyle birlikte tabelalar neredeyse her gün değişiyor. Ülkemizde alınan kararların neticesinde dalgalanan dolar kuru ve brent petrol varil fiyatlarından etkilenen akaryakıtta, beklenen dev zam gelmeyecek. Araç sahiplerine verilen müjdeli haber ile sürücüler derin bir nefes aldı.

AKARYAKITTA ZAM BEKLENTİSİ

Dolar kuru ve brent petrol varil fiyatının yükselişte olduğu günlerde tüm gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Yılın ikinci yarısından itibaren ÖTV düzenlemesi ve daha birçok zam alan, motorin fiyatları 40 TL bandını aşarken, benzin fiyatları 40 TL bandına çok yaklaştı.

Vatandaşlar, akaryakıt fiyatlarında gelen peş peşe zamların ardından araçlarını garaja çekti. Ekonomiyi etkileyen akaryakıt fiyatları, ülke genelinde ekmek zammı gibi daha birçok zammın destekçisi oldu.

634479.jpg

TABELALARA YANSIMAYACAK

Son günlerde hızla yükselen brent petrol varil fiyatı ile birlikte yeni bir zam beklentisi oluştu. Hem motorin hem de benzin fiyatlarında beklenen dev zamma dair detaylar geldi. Brent petrol varilin 94 dolar seviyelerine kadar çıkmasına rağmen gelmek bilmeyen zamlar sürücüleri endişelendirdi.

Konuya dair açıklamalarda bulunan uzmanlar; brent petrol varil fiyatının tek başına bir belirleyici olmadığını belirtti. Brent petrol varil fiyatlarında yaşanan artışların üzerine, zam beklentileri havada kaldı.

benzin-ve-motorin.webp

İSTANBUL 20 EYLÜL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 38,47 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 39,96 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 38,51 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 40,03 TL

ANKARA 20 EYLÜL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara Benzin fiyatı: 39,08 TL

Ankara Motorin fiyatı: 40,58 TL

İZMİR 20 EYLÜL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir Benzin fiyatı: 39,18 TL

İzmir Motorin fiyatı: 40,74 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN