Asgari ücreti günler öncesinden bilmişti! Fatih Portakal şimdi de emeklilere seyyanen zam müjdesi verdi

Asgari ücreti günler öncesinden bilmişti! Fatih Portakal şimdi de emeklilere seyyanen zam müjdesi verdi

Asgari ücretin belli olmasının ardından milyonların gözü kulağı emekli maaşlarına yapılacak zamdaydı. Asgari ücreti önceden bilen Fatih Portakal, bugün açıklanan zam oranıyla hayal kırıklığına uğrayan emeklilere seyyanen zam müjdesi verdi. İşte, Fatih Portakal’ın emekliler için verdiği o müjdenin detayları…

Geçtiğimiz hafta açıklanan yeni asgari ücretin ardından bugün TÜİK Aralık ayı enflasyonunu da açıkladı. Enflasyon oranının belli olmasıyla birlikte 2024 yılında memur ve emekliye verilecek zam oranı da belli oldu.

Açıklanan 6 aylık enflasyon farkı ile SSK ile Bağ-Kur emeklileri %37.56 zam hakkı kazanırken emekliyi umutlandıracak paylaşım Gazeteci Fatih Portakal’dan geldi. 2024 asgari ücreti doğru bilen Fatih Portakal, şimdi de emeklilere seyyanen zam müjdesi verdi.

emekliye-seyyanen-zam.jpg

ZAM BU ORANDA KALMAYACAK!

Fatih Portakal X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, SGK ile Bağ-Kur emeklisine yapılan zammı %37,56’yla sınırlı kalmayacağını ve seyyanen zammın mutlaka yapılacağını belirtti. İşte, Fatih Portakal’ın o paylaşımı:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN