Ayçiçek yağı fiyatlarında bomba indirim! O marketlerde 2 L Ayçiçek yağı 32 TL'ye düştü: Bu indirimleri sakın kaçırmayın!

Ayçiçek yağı fiyatlarında bomba indirim! O marketlerde 2 L Ayçiçek yağı 32 TL'ye düştü: Bu indirimleri sakın kaçırmayın!

Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte birçok temel gıda ürününe peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen ayçiçek yağı vatandaşların gündeminde. Alışveriş yapacaklar 'Ayçiçek yağında indirim var mı? Hangi marketlerde indirim var?' sorularını araştırırken o marketten bomba haber geldi. 2 litrelik ayçiçek yağı 32 TL'ye düştü. Bu indirimleri sakın kaçırmayın! İşte son dakika ayçiçek yağı haberinin detayları...

Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşların gündeminde. Artan enflasyon ile birlikte birçok gıda fiyatlarına peş peşe zam yapılırken ayçiçek yağı fiyatları tavan yapmış durumda. Vatandaşlar zincir marketler tarafından yapılan indirimleri yakın takibe alırken beklenen haber o marketlerden geldi. 2 litrelik ayçiçek yağı 92 TL'den 32 TL'ye düştü. Fiyatları duyan o marketlere akın ediyor. Bu indirimleri sakın kaçırmayın! Peki ayçiçek ağyında indirim haberi var mı? İşte detaylar...

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINDA DEV İNDİRİM

Yaptığı indirimlerle vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Migros'tan bir güzel haber daha geldi. Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yapıldı. Bu fiyatları başka yerde bulamazsınız. Peki ayçiçek yağında indirim var mı? Migros ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte Migros Ayçiçek yağı indirimi…

kjkkjkj.jpg

BU İNDİRİMİ SAKIN KAÇIRMAYIN

Migros özel indirimleri ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. 2 L Yudum Ayçiçek yağı fiyatlarında bomba indirimler başladı. Migros’da normal fiyatı 92,50 TL olan Yudum 2 L Ayçiçek yağı fiyatı sadece 32 TL’den satılıyor. Bu indirimlerden yararlanmak istiyorsanız 200 TL üzeri alışveriş yapmanız gereklidir.

kjkjkkj.jpg

MİGROS GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Gelen haber sonrası Migros güncel akaryakıt fiyatları merak konusu oldu. Peki Migros güncel ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte Migros güncel Ayçiçek yağı fiyatları:

Yudum Ayçiçek Yağı 1 Litre 48,50 TL

Komili Ayçiçek Yağı 2 Lite 73,00 TL

Yudum Ayçiçek Yağı 2 Litre (200 TL'LİK SEPET 32 TL) 92,50 TL

Migros Ayçiçek Yağı 2 Litre 69,75TL

Yudum Ayçiçek Yağı 4 Litre Pet 149,90 TL yerine 139,90T TL

Komili Ayçiçek Yağı 4 Litre Pet 139,90 TL

Oba Ayçiçek Yağı 5 Litre Pet 162,90 TL

Orkide Ayçiçek Yağı 2 Litre Pet Şişe 93,90 TL

Komili Ayçiçek Yağı 1 Litre 42,25 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN