Ayçiçek yağı zamlarına o market meydan okudu! Ayçiçek yağı 33 TL'ye satışa çıktı

Ayçiçek yağı zamlarına o market meydan okudu! Ayçiçek yağı 33 TL'ye satışa çıktı

Mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemelerinden biri olan sıvıyağlar uzun zamandan berri gündemdeki yerini koruyor. Vatandaş ise marketleri takip edip ucuz ayçiçek yağını alma peşinde. O marketten ise ayçiçek ile ilgili güzel bir indirim haberi kaldı.

Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte bu durumdan oldukça etkilenen mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemesi olan sıvıyağ olmuştu. Vatandaşlar ise ihtiyacı olan sıvıyağı market market gezip en uyguna alma derdinde. Marketlere akın eden vatandaşlar ise sıvı yağ stoklarını eritmişti. Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen sıvı yağlarla ilgili flaş gelişme yaşandı.

AYÇİÇEK YAĞI ZAMLARINA O MARKET MEYDAN OKUDU! AYÇİÇEK YAĞI 33 TL'YE SATIŞA ÇIKTI

adsiz.png

Vatandaşlar tarafından sevilen marketlerden biri olan Migros, Abalı 1 litrelik ayçiçek yağını 45 TL yerine 33,90 TL' den satışa çıkaracağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN