Az önce açıklandı: Kart borcu olanlara büyük müjde! 1 Kasım itibariyle yürürlüğe girdi

Az önce açıklandı: Kart borcu olanlara büyük müjde! 1 Kasım itibariyle yürürlüğe girdi

Bankalar tarafından uygulanan kredi faiz oranlarında güncellemeye gidildi. Kasım ayıyla birlikte az önce açıkladılar. İhtiyaç kredisi oranları düştü. Kart borcu olanlar bu habere çıldıracak. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ta düşük faizli kredi dönemi başladı. Borcu olanlar hemen bankanızı arayın ve sizden bu fırsattan yararlanın. İşte detaylar...

Bankalar tarafından son dakika olarak duyuruldu. Kasım ayıyla birlikte yürürlüğe girdi. Borcu olanlara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen ihtiyaç kredisi, konut ve taşıt kredilerinde faiz oranları düşürüldü. Sıfıra yakın faiz oranlı seçenekleri ile vatandaşları mest ederken bu süreçte oranlara dair yeni bilgiler de geldi.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından faizler düşürüldü. bu süre sonrasında ise kişilerin telefon, mobil (cep) ve şube bankacılığı üzerinden kolay bir şekilde başvurabileceklerinin altı çizildi. İşte bankalar tarafından yapılan açıklamalar ve güncel faiz oranları...

KART BORCU OLANLAR DİKKAT!

Bankalar tarafından gelen peş peşe açıklamalar sonrası vatandaşlar borçlarını güncellemek ve düşük faizle kredi alabilmek için bankalara akın etti. Oluşan sıralar sonrası bankalar tarafından yeni bir duyuru yapılarak başvuruların internet üzerinden de yapılabileceği ifade edildi. 36 ay vadeli tüm ihtiyaç kredilerinde bankalar yüzde 1,55, yüzde 1,79 ve 1,89 gibi faiz oranları ile vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarına profesyonel çözüm üretiyor.

kmffd-16.jpg

BANKALARIN GÜNCEL FAİZ ORANLARI NE KADAR OLDU?

Türkiye'de artan enflasyon sonrası alım gücünün düşmesiyle milyonlarca vatandaş geçinme sorunuyla karşı kaşıya kaldı. Borçlarını ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kişilere sevindiren haber geldi. Bu süreçte güncel faiz oranları açısından da dünyada eşi benzeri görülmemiş bir oran gündeme düştü. İşte bankaların güncel faiz oranları;

kmdfffd-1.jpg

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

Vakıfbank resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre kredi limitlerine karşılık gelen vade aralıkları ve faiz oranları netleşti. Bu doğrultuda aylık yüzde 1,55 faiz oranı ile en düşük oranı sağlayan banka Vakıfbank oldu.

b56666.jpg

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada internete özel yapılacak kampanya da 1 TL'den 25 bin TL'ye kadarlık pakette yüzde 1,79 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi sağlanacağı bildirildi.

HALK BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

Halk Bankası ihtiyaç kredisinde de birçok paket dahilinde 36 aya kadar sunulan faiz oranı yüzde 1,89 olarak açıklandı. Banka tarafından yapılan bu açıklamalarda faiz oranları oldukça dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN