Bakan Göktaş açıkladı, o ödemelere rekor zam geldi! 5 bin 98 TL'lik ödemeler için son 2 gün!

Bakan Göktaş açıkladı, o ödemelere rekor zam geldi! 5 bin 98 TL'lik ödemeler için son 2 gün!

Tüm maaşlara yapılan zamların ardından sosyal destek ödemelerinde de ücretler güncellenmeye başlandı. Destek ödemelerinden faydalanan milyonlarca vatandaş gelecek zamları merak ederken, yeni ücretler belli oldu. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı sosyal destek ödemeleri arttı. Bu kapsamda yeni ücretleri açıklayan Bakan Göktaş, o ödemelerin 5 bin 98 TL'ye çıktığını duyurdu.

ARA ZAM SONRASI 5 BİN 98 TL OLDU!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal destek ödemelerine zam yaptıklarını duyurdu. Bu kapsamda %40-69 arasında engeli olan vatandaşları maaşı 1.874 TL'ye, %70 ve üzeri engeli olanların maaşı ise 2.811 TL'ye çıktı. Ocak ayında 4.337 TL olarak güncellenen evde bakım maaşı ise 5.098 TL oldu.

yeni-proje-34.jpg

Her ayın 15'i ile 31'i arasında hak sahiplerinin hesabına yatırılan evde bakım maaşı ödemelerinin bu ay da iki son sonra başlaması bekleniyor. Ödemelerinin durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlar e-Devlet sistemi üzerinden sorgulama işlemlerini yapabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN